Mevkisel değişiklik Ozan Tufan'ı bitirdi!

Bursaspor'dan çok büyük beklentilerle transfer olan Ozan Tufan'ın son 2 sezondaki görüntüsü her anlamda hayal kırıklığı yarattı.

Mevkisel değişiklik Ozan Tufan'ı bitirdi!
Mevkisel değişiklik Ozan Tufan'ı bitirdi!
GİRİŞ 20.03.2017 08:41 GÜNCELLEME 20.03.2017 09:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de geçen sezon başında Bursaspor'dan büyük uğraşlar sonucu kadroya katılan Ozan Tufan, beklentileri halen karşılayamadı. 

Yeşil-beyazlılardan 7 milyon euroya yakın bir bonservis bedeliyle transfer edilen Ozan, ilk parladığı sezonlardaki görüntüsünün çok uzağında kaldı.Bu noktada genç orta sahanın, mevkisel anlamda yaşadığı sorunlar göze çarptı. Hem Bursaspor hem de A Milli Takım'da daha farklı bir bölgede görev alan 21 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'de istenen role bir türlü uyum sağlayamadı.

Vitor Pereira ve Dirk Advocaat dönemlerinde genellikle orta alanda 8 ve 10 numara görevlerinde yer alan Ozan, esas mevkii olan 6 numaraya uzak kaldı.Bursaspor'da iken özellikle Şenol Güneş döneminde Fernando Belluschi ve Josue'nin arkasında daha defansif bir görev alan, milli takımda da Fatih Terim'in ön liberoya geçirdiği genç yıldız, sarı-lacivertlilerde son 2 sezonda sadece 12 resmi maçta kendi yerinde oynayabildi.

Bu durumdan psikolojik olarak da etkilenen Ozan Tufan, tüm iyi niyetine rağmen sıkıntı yaşadı. Son dönemde kilo problemleriyle de öne çıkan ve taraftardan tepki alan Ozan, son olarak A Milli Takım aday kadrosunda da yer bulamayarak bir üzüntü daha yaşadı.

YORUMLAR 7
  • Mert Sahin 7 yıl önce Şikayet Et
    yemis yemis yatmis iste ben biliyordum saten bundan vasifsiz boş bi futbolcu olacagini fenere cilalayip verdiler bunu.
    Cevapla
  • martli 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerde 6 tane ön libero kökenli futbilcu var. mehmet topal. ozan. josef . alper. salih. neustäter. bunlarin hic birisi Emre gibi oynunu yönkendirecek tipte oyuncu degil bu kadar ayni tip oyuncu bir arada olunca sonuc böyle oluyor
    Cevapla
  • gardenaga 7 yıl önce Şikayet Et
    parayi secenlerin sonu fenerbahce futbolcu ogutme fabrikasi .. bu kadar basiretsiz bir klup olamaz her oyuncuyu biitirio bitmeyenleride super gonderio .fenerbahce ruhu bole devsirme oyuncularla olusmaz .
    Cevapla
  • sırdar 7 yıl önce Şikayet Et
    sıradan düz futbolcu hiçbir artı yönü yok bjk neden bu kadar peşindeş koştu anlamadım
    Cevapla
  • suat 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon'a gel yeniden doğ okayla iyi ikili olursunuz milli takımdada birlikte oynarsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle