F.Bahçe'de ayrılık kararı! Menajerine iletildi

Fenerbahçe, Robin van Persie için menajer Kees Vos'a "Kulüp bulun, bonserviste kolaylık sağlarız" mesajını iletti.

F.Bahçe'de ayrılık kararı! Menajerine iletildi
F.Bahçe'de ayrılık kararı! Menajerine iletildi
GİRİŞ 17.03.2017 10:47 GÜNCELLEME 17.03.2017 10:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Robin Van Persie dönemi kapandı… Yönetim, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. İlk etapta bahar temizliği yapılacak, transferler için kaynak bulunacak. 3 milyon euronun üzerinde maliyeti olanlarla yollar ayrılacak. Gidecekler listesinde Wiel, Emenike ve Kjaer gibi isimlerin bulunduğu biliniyor. Van Persie, listede kendi adının da olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı. F.Bahçe'de istenmediğini öğrenmek, Hollandalı futbolcunun moralini alt üst ederken, RvP takımdan da elini ayağını iyice çekti.

ÇİN KULÜPLERİ PEŞİNDELER

Yönetim, menajeri Kees Vos'u İstanbul'a çağırıp, "Kulüp bulun. Bonserviste kolaylık sağlarız" mesajını iletti. RvP, bu bilgiyi alınca kendini saldı, antrenmanlarda düz koşu yaparken bile oldukça isteksiz bir görüntü sergiledi. Advocaat da Van Persie'yi bu akşamki Konya maçında ilk 11'de oynatmama kararı aldı. Van Persie, sezon başında Çin'den çok cazip transfer teklifleri almıştı. Eski takımı Feyenoord'un yanı sıra Brezilya kulüpleri de RvP'yi istiyor.

KOCAMAN'A 30 MİLYON KAYNAK

F.Bahçe, RvP operasyonu ile yaklaşık 10 milyon euroluk bir maliyetten kurtulacak. Hollandalı, yıllık 6 milyon euro garanti para alıyor. M.United'dan 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle alınmıştı. 5 milyon euro civarında bir rakama satılması bekleniyor. Wiel, Emenike ve Kjaer'in satışlarıyla da 20-25 milyon euroluk bir kaynak planlayan yönetim, Aykut Kocaman'a transfer için 30 milyon euronun üstünde bütçe sunacak.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 1
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    İşe yarayan adamları satıyorlar! işe yaramayanları tutuyorlar! Van Persie,Vander Will,Kaijer bunlar kaliteli adamlar satıyorlar!,nerden düz adam varsa alıp getiriyorlar! inanın bu fenerbahçeden önümüzdeki senede hiç bir şey olmaz!
    Cevapla