Fenerbahçe'de yeni dönem başlıyor!

F.Bahçe camiasının kulislerinde, gelecek sezon teknik direktör Aykut Kocaman'ın göreve gelmesi durumunda izlenecek yol haritası konuşuluyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de yeni dönem başlıyor!
Fenerbahçe'de yeni dönem başlıyor!
GİRİŞ 16.03.2017 11:37 GÜNCELLEME 16.03.2017 11:37
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Sarı lacivertlilerde geçmişte Kocaman döneminde transferde üst limit Kuyt'ın alacağı ücret olan 2 milyon 850 bin Euro olarak belirlenmiş ve bunun üzerine çıkılmamıştı.

İzlenen bu yolla, kulüp finansal açıdan disiplin yakalamıştı. Ancak Kocaman'dan sonra oyunculara verilen yıllık ücretler arttı ve sarı lacivertliler, Finansal Fair Play kıskacına girdi. Şu anki duruma Kocaman'ın ilaç olabileceği konuşuluyor.

ASLAN PAYI RVP'YE

F.BAHÇE'de Robin van Persie yıllık 4.9 milyon Euro garanti parayla en çok yıllık ücret alan isim. Hollandalı buna rağmen bekleneni veremiyor.Mehmet Topal maç başlarıyla 3 milyon Euro'ya yakın bir ücret alırken, Kjaer'in de yıllık 4 milyon Euro aldığı ifade ediliyor.

Sarı lacivertliler, Konya'da mali disiplini yakalayan Aykut Kocaman'a bu konuda çok güveniyor. Konyaspor'u borçsuz bir şekilde bırakacak olan Kocaman takıma transfer ettiği düşük maliyetli ve verimli oyuncular ile önemli bir başarı yakalamış durumda. F.Bahçe gelecek yıl çok para harcamadan önemli isimler almayı hedefliyor.

GÜVENİLİR EKİP YÜKÜ AZALTACAK

SARI lacivertli kulüpte, geçtiğimiz yıllarda uyumlu bir çalışma ortamı yakalayıp başarılı olan Ali Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın, tecrübeli hocanın Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda bu dönemde de birlikte çalışacağı ifade ediliyor. Bu planlar hayata geçtiği takdirde, eskiden olduğu gibi medya iletişim ve Samandıra personeline verilen önem artacak.

Aykut Kocaman'ın kendi ekibine büyük önem verdiği biliniyor. Ali Yıldırım ile birlikte uyumlu bir çalışma ortamı yakalamak ise en büyük hedef olacak. Böylece Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kulüp işleri ile ilgilenirken Samandıra'da güvenilir bir ekip görev yapıp, her alanda başarı için mücadele edilecek.

YORUMLAR 17
  • talib talib 7 yıl önce Şikayet Et
    tarihi hata,bu adam yanlış,zamanında aleksi gönderip,selçuğu ilk 11 de oynatıuordu,oyunu okuyamıyor,hee başarı ise FB zaten güçlü ne kadar yanlış yönetilse ilk 4 e girer....
    Cevapla
  • fbli 7 yıl önce Şikayet Et
    adam olan adam takımdan kovulmaz, kovulduğu yere de adam geri gitmez..
    Cevapla
  • test 2023 7 yıl önce Şikayet Et
    demekki aziz başkan.. maç yönetmeyi özlemiş... artık yine onu soyunma odasında taktik verirken göreceğiz..
    Cevapla
  • Erhan Türüdü 7 yıl önce Şikayet Et
    adam olsa kovulduğu yere gelmez.öbürü de adam olsa kovduğu adamı göreve getirmez
    Cevapla
  • kapadokyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    ADAM diye yazılır... AYKUT KOCAMAN diye okunur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle