Flaş itiraf! "F.Bahçe'nin teklifini reddetti"

Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen, sarı-lacivertli kulüpte başkan olduğu dönemde Şenol Güneş'e teklifte bulunduğunu ancak Güneş'in bu teklifi kabul etmediğini ifade etti.

Flaş itiraf! "F.Bahçe'nin teklifini reddetti"
Flaş itiraf! "F.Bahçe'nin teklifini reddetti"
GİRİŞ 13.03.2017 15:40 GÜNCELLEME 13.03.2017 15:45
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen, TRT Radyo Haber'de Murat Çimen'in konuğu oldu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Şen, sarı-lacivertli kulübün kurtuluş reçetesini açıkladı.

Futbol, basketbol ve diğer branşların birbirinden ayrılması gerektiğini söyleyen Ali Şen "Futbol takımının ayrı, basketbol takımının ayrı ve diğer branşların ayrı ayrı başkanları ve yönetim kurulu olmalı. Eğer bu ayrım yapılırsa tüm branşlarda büyük başarılar sağlanır. Ayrıca kulübün kazancı da artar" dedi. 

Avrupa'da bunun birçok örneğinin olduğunun altını çizen Ali Şen "Ben bu uygulamayı yıllar önce söyledim. Bu uygulama Türk sporunda kesinlikle devrim olur ve Fenerbahçe'ninde kurtuluş reçetesi olur şeklinde konuştu.



"TARAFTAR YANLIŞ YAPIYOR"

Taraftarların başkan Aziz Yıldırım aleyhine tezahürat yapmalarını doğru bulmayan efsane başkan, "Aziz Yıldırım bu kulübe gecesini gündüzünü verdi. Çok emek verdi. Şimdi kötü sonuçlar alındı diye taraftarın bağırması çok yanlış. Ama artık bırakma zamanı da geldi. Ben çıktım ve dedim ki benim adayım Ali Koç. Eğer Aziz başkan da çıkar ve Ali Koç benim de adayım derse ve aday olmazsa efsane olur. Biran evvel başkanlığı bırakmalı. Ali Koç Fenerbahçe başkanlığı için çok iyi bir isim olur. Şu an kulübün Ali Koç gibi bir başkana ihtiyacı var. Koç, bu kulübü uçurur" şeklinde konuştu.

"AYKUT KOCAMAN'DAN ÖNCE YÖNETİM"

Teknik direktör konusuna da değinen Ali Şen, "Öncelikli hedef bence yönetim olmalı. Ondan sonra teknik direktör konusu gelir. Aykut Kocaman olur başkası olur ama bence yerli bir hoca olmalı. Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takımın yerli hocalarla neler yaptıkları ortada" ifadelerini kullandı.

"ŞENOL GÜNEŞ'E TEKNİK DİREKTÖRLÜK TEKLİFİNDE BULUNDUM"

Ali Şen, Şenol Güneş'le yaptığı transfer görüşmesini de anlattı : "Şenol Güneş, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi hocalardan biri. Onu Fenerbahçe'nin başında görmeyi çok istedim. Başkanken onu evime çağırdım ve görev teklif ettim. Sportif direktör olarak da Rıdvan Dilmen görev yapacaktı. Ama Şenol Hoca bu görevi kabul etmedi. Eğer kabul etseydi uzun yıllar çalışabilirdik."

"DEVLET SPORA BÜYÜK DESTEK VERİYOR"

Şu an devletin spora çok büyük destek verdiğini belirten Ali Şen, "Sporu çok seven bir Cumhurbaşkanımız var. Türkiye tarihinde olmadığı kadar yeni stadyumlar yapılıyor. Üstelik yapılan bu statlar Avrupa'nın en iyileri arasına giriyor. Özellikle Vodafone Arena Stadı bu yıl yapılan en iyi 2.stat oldu. Bu da hükümetimizin spora ne kadar destek verdiğini gösteriyor. Ancak bu desteği bir kenara atmamak lazım. Yapılan bu stadyumları dolduracak projeler üretmek gerekiyor." diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 17
  • mehmett 7 yıl önce Şikayet Et
    ali sen sende herseye konusuyorsun gecen yilmaz vural diyordun simdidr baskasi takimla bi bagin yok konusma bari
    Cevapla
  • muho 7 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca ts varken en büyük rakibi ve hak gaspçisi fb de çalışmaz çünkü adam gibi adamdır
    Cevapla
  • selo 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede ayaktaysa FB.yüzünden ayakta,bu ülkede futbol varsa FB. varlığından dolayı var.Onun için saf saf konuşmayın saçmalamayın.
    Cevapla
  • Gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    muho adama küfür ederek gönderdiniz bir daha ts.gelirmi sana göre adam gibi adam.
    Cevapla
  • Akçaabatli 7 yıl önce Şikayet Et
    sen 96 da adamın elinden şampiyonluğu al ( kendi itirafı ) sonrada git deki gel teknik direktör ol bize. kendisi gibi yüzsüz zannetmiş Şenol hocayıda
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeş git o maçı izle 1-0 öne geçtiniz beraberlik bile yetiyor sizin filozof hala fb üzerine gidiyor ve sonuç 2 kontraatak fb 2-1 kazandı. bunu bütün trabzonlular bilir ama senin yaşın yetmiyor herhalde.
    Cevapla
  • Gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    akcabatli bir sey yazarken tarihi iyi arastir ondan sonra yaz.
    Cevapla
  • hakan malatya 7 yıl önce Şikayet Et
    96 da elinizden almadik siz bize ikram ettiniz ... berabere kalsaniz şampiyon olacaktıniz ..
    Cevapla
  • hakan malatya 7 yıl önce Şikayet Et
    Ali Şen Başkanken Konuşurdu Mualefet Hep Ozaman Derdiki AliŞen Ramazan Topu Gibi Atıyor Diye .. Hala Atıyo :) Boşta Napsın Adam Gundemde Kalmak İçin
    Cevapla
  • Çavuşoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam Fener'e hoca olsun ben fbyi bırakırım şünkü fenere yakışmaz
    Cevapla
  • h_blackz. jk 7 yıl önce Şikayet Et
    (ç)şünkü sen de fenere yakismiyorsun bea:)) ama fener sana cok yakışıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle