Topal'a şok tepki! 'Ne diyorsun sen' dedi ve...

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'a Alanyaspor maçı öncesinde bir taraftardan sözlü saldırı geldi.

Topal'a şok tepki! 'Ne diyorsun sen' dedi ve...
Topal'a şok tepki! 'Ne diyorsun sen' dedi ve...
GİRİŞ 10.03.2017 02:00 GÜNCELLEME 10.03.2017 07:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın açılış maçında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'dan kara yoluyla Alanya ilçesine geldi.

Maç için İstanbul'dan uçakla Antalya'ya gelen sarı-lacivertli futbolcular ile teknik kadro ve yöneticiler, daha sonra takım otobüsüyle ilçede konaklayacakları otele ulaştı. Burada kafileyi bekleyen otel yöneticileri ve çalışanları, teknik direktör Dick Advocaat'a çiçek verdi.

MEHMET TOPAL İLE TARAFTAR ARASINDA TARTIŞMA

Otele giriş yapan Fenerbahçeli futbolculardan Mehmet Topal'a bir vatandaşın, "Golü elle attın. Sana hiç yakışmadı." demesi üzerine, Mehmet ile vatandaş arasında kısa süren bir tartışma yaşandı. Vatandaşa "Ne diyorsun sen?" diyen Mehmet'i, koluna giren takım arkadaşları Volkan Demirel ve Ozan Tufan oradan uzaklaştırdı.

YORUMLAR 15
  • Sedat 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş hangi takımdan kimin nasil goller attığını haksız maç kazandığını herkes çok iyi biliyor kimse mehmet topala elle gol atti yine karaktersiz diyemez helede bunu diyenlerin tuttuklari takimda karekterden nasibini almamış futbolcular varken.
    Cevapla
  • mhcivelek 7 yıl önce Şikayet Et
    ey mehmet topal seni dürüst bilirdik fenere gittiğinde yine fikrimiz değişmemişti ama bakıyoruzki geçen bunca sürede fenevbahçe seni değiştirmiş artık senin hakkında düşüncelerimiz değişmeye başladı haberin olsun...
    Cevapla
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    siz m topalın konuşa durun atı alan üsküdarı geçti. adam şampiyonluğa oynuyor ve elle oynadığı halde penaltı verilmiyor fb nin artık iddiası da yok ama hala konuşuluyor
    Cevapla
  • Harun 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Fenerbahçeli oldu.
    Cevapla
  • Fırtına 61 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek ne diyorsun sen? Bu futbol bir ürünse bu ürünü sen üretiyorsan bende tüketicisiyim arkadaş. Tabi ki çok şey demeye hakkımız var. Asıl ne zırvalıyorsun? Yok elime değdi ama isteyerek olmadı. Yok hakem olsam bende vermezdim. Nedir bu Allah aşkına ya... Herkes seni dürüst biri sanıyor. Ondan dolayı sana yakışmadı diyor. Sen dürüst değilsen ona göre bilelim de, konuşalım... Bu golle Osmanlıspor küme düşse, ne olacaktı? Ya da senin takımında şampiyon olsan... Hak mı şimdi bu? Vicdanen rahat edecek misin?
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hakemler bütün takımlara aynı hataları yapıyorlar. tek sorun bunların arasında fener ile galatasarıy berbat oyun oynamaları.tarafsız ligin bütün maçları incelense bu gerçek olduğu gibi çıkacak. rizenin verilmeyen penaltısıymış. ilk 12 dakikada beşiktaşa verilen kartları neden konuşmazsınız! yani kısacası havanda su dövmekten başka bir şey değil bu.o verilmemiş bu verilmiş miş miş. son 10 yılın hakemler tarafından en maduru listesi olsa, ne fener nede gs ilk 5 e bile giremez. birincilikte Beşiktaş ile Trabzonun yeri tartışılır sadece. bırakacaksınız önyargıları ve önce bu iki büyük kulubün içler acısı durumunu konuşacaksınız.
    Cevapla
  • Iman 7 yıl önce Şikayet Et
    Begenmiyorsan tuketme.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ne fenerin elle attığı ilk gol bu, nede fener lehine yapılan ilk hakem hatası. fener o kadar kötüki diğer kuluplere yapılan hataların aynısı ona yapıldığında,futbolundan çok hakem hataları konuşuluyor. beşiktaşın hakem hatalarına rağmen en az 5 maç kaybetmediğini, buna rağmen fenerinde hakem hatalarına rağmen en az 5 maç kazanamadığını sayarım. aradaki fark bu. oturup sızlanacağınıza o kadar parayla hakemide yenebilecek kadro kuracaksın. saçma algılarınızıda bir kenara koyacaksınız. kral çıplak ....
    Cevapla
  • abdurrahman bal 7 yıl önce Şikayet Et
    o zaman hakemin vermedi sarı kartlar sonra kırmızı kart topalı eli ile ilk defa mı gol oluyo türkiyede beşiktaş maçında hakemin vermedi penaltı rizeye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle