Advocaat patladı! "Bu ne hal Robin?"

Dünkü antrenmanda forvette Sow ve Fernandao’yu deneyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, Robin Van Persie’den toparlanmasını istedi.

Advocaat patladı! "Bu ne hal Robin?"
Advocaat patladı! "Bu ne hal Robin?"
GİRİŞ 09.03.2017 11:55 GÜNCELLEME 09.03.2017 16:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de Alanyaspor maçı hazırlıkları sürerken, teknik direktör Advocaat’tan vatandaşı Robin Van Persie’ye uyarı geldi. Dünkü antrenmanda isteksiz ve kötü bir performans sergileyen yıldız futbolcuyu uyaran ve antrenmanda forvette Sow ve Fernandao’yu deneyen Advocaat, vatandaşına “Neden böylesin? Neyin var? Senden çok daha iyi performans bekliyorum” dedi.

İkili özel bir görüşme gerçekleştirirken, Advocaat’ın oyuncusundan faydalanmak istediği ve Van Persie’nin de aynı isteği görstermesi gerektiğini belirttiği öğrenildi.

SOW VE FERNANDAO ÇOK İSTEKLİ

DÜNKÜ antrenmanda Sow ve Fernandao’nun çok istekli oluşu da göze çarptı. İki oyuncu da son derece iyi bir performans gösterirken, Dick Advocaat antrenmanın bir bölümünde Moussa Sow’a, bir bölümünde Fernandao’ya şans verdi.

 Bir arada Sow’u hücumda, Van Persie’yi forvet arkasında denedi. Hollandalı çalıştırıcının orta alanda Josef’in yerine Ozan’a görev vermesi bekleniyor. Alper ise Van Persie konusunda verilecek karara göre ya orta alanda ya da kanatta şans bulacak.

VOLKAN’DAN KAHVALTIDA MOTİVASYON

 DÜN kaptan Volkan da kahvaltıda takım arkadaşlarına moral yüklemesi yaptı. Takımın kendine güvenini tekrar kazanması için Antalyaspor maçının kazanılmasının önemine değinen Volkan Demirel, galip gelmeye devam ederek Şampiyonlar Ligi biletini almaları gerektiğini belirtti.

 Takım arkadaşları da Volkan Demirel’e destek verirken, bu hafta oynanacak Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının kritik önemi hakkında hepsi hem fikir oldu.

Kaynak: Hürriyet

YORUMLAR 1
  • sivaslım 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamdan daha ne bekliyonuz verin ikinci lige orda oynasin
    Cevapla