Mehmet Topal'dan itiraf! 'Golden sonra hakeme...'

Osmanlıspor maçının son dakikalarında attığı golle tartışmaların odağı haline gelen Fenerbahçeli Mehmet Topal, hakeme topun eline çarptığını söylediğini açıkladı.

Mehmet Topal'dan itiraf! 'Golden sonra hakeme...'
Mehmet Topal'dan itiraf! 'Golden sonra hakeme...'
GİRİŞ 06.03.2017 16:31 GÜNCELLEME 07.03.2017 07:33
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Mehmet Topal'ın açıklamaları şöyle;

"Maçta olağanüstü bir efor sarf ettim. Son dakikalarda da çok yorulmuştum. Köşe vuruşundan gelen topu görmedim bile. Ellerim açıktı top çarptı. Bilerek elime almadım. Öylesine Allah ne verdiyse vurdum. Golden sonra hakeme baktım kararıyla ilgili. Golü verdiğine göre kapalı olduğunu düşündüğünü sandım. Santraya giderken bana sordu. 'Elim kapalıydı ama çarptı hocam' dedim. Hakeme topun çarptığını söyledim; daha ne yapabilirdim ki? Pozisyonu sabaha kadar en az 100 kez tekrar izledim. Sabah 09.00'da uyudum. 11.00'e kadar 2 saat uyuyabildim. Çocuğumun doktor randevusu vardı sabah öğleden sonraya ertelemek zorunda kaldım. Yapılan eleştirilere çok incindim, canım acıdı."

KAYNAK: LİG RADYO
YORUMLAR 53
  • ymt06 7 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Kılıçdaroğlu bile senin kadar çelişik ifade kullanmıyor be kardeşim, çoçuğunun hasta olduğunu dipnot olarak düşüp insanların vicdanlarında af dileme.. En güzeli sus ve 'kişiliğim' bu benim de..
    Cevapla
  • ozgur ata 7 yıl önce Şikayet Et
    hic kusura bakma topal kardes, topu elinle duzelttin, golu attin, gol sevincini yasadin ve osmanlispor'lularin emeklerini bi guzel ic ettin. Kul hakki diye birsey vardir. Yazik!
    Cevapla
  • Alper kara 7 yıl önce Şikayet Et
    Söyle vicdanım söyle top mu elime çarptı yoksa elim mi topa çarptı? Hakem ne yapsın? Kadıköyden canlı çıkamama çıksada kariyerinin belirsizliği tehlikesi var. Azizi büyük aziz yapan şike davasından kurtarılmasıdır. Azizi şimdi kim durdurabilir?
    Cevapla
  • sırdar 7 yıl önce Şikayet Et
    ne dedi cübeli ahmet hoca atanda boşa atıyor yiyende boşa yiyor adamlar ligi zaten ayarlıyorlar bizede edebiyatı kalıyor
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Yav tamam onu bunu geçtimde en az 100 kez izledim nedir yaa...
    Cevapla
  • ersin54 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen ya madem eminsin çarpma olduğuna neden izledin :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle