Jeremain Lens'den duygusal sözler...

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Osmanlıspor'u ağırlayan Fenerbahçe'de takım arkadaşları, babasını kaybeden Jeremain Lens'i Unutmadı.

Jeremain Lens'den duygusal sözler...
Jeremain Lens'den duygusal sözler...
GİRİŞ 05.03.2017 21:48 GÜNCELLEME 05.03.2017 21:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de futbolcular, geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden, buna rağmen sahadaki yerini alan Jeremain Lens'i unutmadı ve Hollandalı yıldıza anlamlı bir jest yaptılar.

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 23. haftasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Osmanlıspor ile karşılaşan Fenerbahçe, maç öncesi ısınmak için sahaya, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'in babası Ricardo Wilfred Lens'in isminin yazılı olduğu tişörtlerle çıktı.

LENS'DEN TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜR

Türkiye'deki herkese teşekkür ediyorum. Sadece Fenerbahçe taraftarları anlamında söylemiyorum. Başka takım taraftarlarından, Beşiktaşlılardan mesajlar aldım. O insanlara çok büyük saygı duyduğumu belirtmek istiyorum. Çok zor bir durum benim için, babamı kaybettim. Aklımı kontrol etmemin tek yolu işimi yapmamdı. O yüzden futbola döndüm ve bu maça çıktım."

Taraftarın kendisine gösterdiği destek hakkında...

"Bu insanlara büyük saygı duyuyorum. Uzun zamandır burada olan biri değilim. Benim taraftarla olan ilişkimin ne kadar harika düzeyde olduğunu gösteriyor. Ben her zaman elimden geleni sahaya koyuyorum, onlar da bana destek veriyor. Onlara teşekkür ediyorum. Umarım takımın geri kalanına da destek verirler."

Fenerbahçe'de kalmak istiyor mu?

"Önümüzdeki sezonla ilgili konuşmak sadece bana bağlı değil. Ben Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutluyum. İnsanların benim kalmamı istemesinden ötürü mutluyum. Şunu söylemek istiyorum, Fenerbahçe'de oynamaktan dolayı keyif alıyorum. Uzun zamandır burada değilim ama beni ne kadar sevdiklerini her zaman gösteriyorlar. İnsanlara çok saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum."

YORUMLAR 1
  • OSMANLI TORUNU 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de en iyi sağ kanat q7 ile beraber. q7 artış yaşlandı,o yüzden iyi dedim. yoksa genç olsa tabii ki q7 en iyi olurdu
    Cevapla