Böylesi görülmedi! Tam 44 milyon Euro

F.Bahçe'nin yedek kulübesi Van Persie, Sow, Volkan Şen ve Aatif gibi oyuncularla adeta yıldızlar topluluğuydu. Kenardaki 7 yıldızın toplam değeri ise yaklaşık 44 milyon Euro’ydu.

Böylesi görülmedi! Tam 44 milyon Euro
Böylesi görülmedi! Tam 44 milyon Euro
GİRİŞ 03.03.2017 09:07 GÜNCELLEME 03.03.2017 10:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sarı-Lacivertliler’in kulübesinde yer alan isimler, teknik direktör Dick Advcaat’ın sahaya sürdüğü ilk 11’deki oyuncular kadar dikkat çekiciydi. Advocaat’ın takımında yedek kaleci olarak 700 bin Euro değerindeki Ertuğrul Taşkıran, 7 milyon Euro’luk Robin van Persie, 6.5 milyon Euro’luk Volkan Şen, 4.2 milyon Euro’luk İsmail Köybaşı, 3 milyon Euro’luk Aatif Chahechouhe, 5 milyon Euro’luk Roman Neustadter ve 11 milyon Euro’luk Moussa Sow yer aldı.

Yani Kanarya’nın yedek kulübesinin değeri toplamda 43.7  milyon Euro civarındaydı. Özellikle hücum oyuncuları olan Sow, van Persie, Aatif ve Volkan Şen’in kulübede olmaları altı çizilmesi gereken bir konuydu.

Bir takım da tribünde

Kayseri’ye alışık olmadık bir şekilde tam kadro gelen Sarı- Lacivertliler’de teknik heyet, sakat olan kaptan Volkan Demirel dahil tüm oyuncuları bu deplasmana götürmüştü. Toplamda 27 kişi olarak Kayseri’ye gelen ntakımdan 18’i maç kadrosunda yer alırken, önemli isimler kadronun dışında kaldı ve mücadeleyi tribünden izlemek zorunda kaldı.

Başta sakat olan kaleci Volkan (2.2 milyon Euro) olmak üzere Gregory van der Wiel (5 milyon Euro), Miroslav Stoch (4.5 milyon Euro), Oleksandr Karavayev (2.5 milyon Euro), Emenike (2.5 milyon Euro) ve Salih Uçan (2.5 milyon Euro), Kayseri maçının dışında kalırken, 90 dakikayı da büyük bir heyecanla takip ettiler.

YORUMLAR 9
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Volkan Şen yıldız mı?
    Cevapla
  • zaman hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    oynamaya degil yatmaya gelmis ler bnde olsam umrumda olmaz
    Cevapla
  • ahmed38 7 yıl önce Şikayet Et
    Kayserispordan korktuklarindan tam kadro geldiler.Kayserispor da yedek ağırlıklı oynadı. maçı izlemeyenler olabilir.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Yav, he he..
    Cevapla
  • Muhammet direkli 7 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi anlarımda volkan 22 milyonmu yok daha neler
    Cevapla
  • alaattin duman 7 yıl önce Şikayet Et
    2.2 MİLYON kardeşim
    Cevapla
  • fbli 7 yıl önce Şikayet Et
    herhalde dikkat etmemişsin 2.2 milyon euro yazıyor mubarek!.
    Cevapla
  • Adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Oynamadıktan sonra takıma bir şey veremedikten sonra ne anlamı var. Elin adamı oyuncu aldığı zaman son kuruşuna kadar oyuncudan istifade ederken Fenerbahçe milyonları çöpe atıyor, Yazık, milletin parasını har vurup harman savuruyorlar, Milyonluk adamlar seyirci gibi tribünden maç seyrediyorlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle