Martin Skrtel gözyaşlarına boğuldu!

Fenerbahçe'nin tecrübeli defans oyuncusu Martin Skrtel'in 4 çocuklu bir aile babasına yardım etmesi ülkesi tarafından takdirle karşılandı.

Martin Skrtel gözyaşlarına boğuldu!
Martin Skrtel gözyaşlarına boğuldu!
GİRİŞ 26.02.2017 17:20 GÜNCELLEME 26.02.2017 17:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sıkıntılı günler geçiren futbolcusu Martin Skrtel, yine büyük bir sıkıntı yaşayan başka bir aileye yardımcı oldu. Deneyimli savunma oyuncusu, Krasnodar maçında verdiği hatalı pas sonrası gelen golle, takımının Avrupa'dan elenmesinde sorumlu olarak gösterilmişti. 

Tomas bir Skrtel hayranı

Peter dört çocuk sahibi bir  aile babası. Eşi Mirka, son doğumunu gerçekleştirdiği sırada hayatını kaybetti. Artık yetişkin olmuş Dominika, genç ikizler Lukas ve Tomas ile 10 aylık Nela annesiz kaldı. Dominika üniversitede okuyor. İki genç erkek çocuk ise futbolcu. Tomas Slovakya genç takımlarında top koşturuyor ve kendisi Martin Skrtel hayranı.

Ülkesinde takdirle karşılandı

Sarı-lacivertli oyuncu, ailenin yaşadığı dramı duyunca kendilerini Türkiye'ye çağırdı. Skrtel'in davetlisi olarak aile İstanbul'a geldi. Yaşananlar karşısında duygulanan ve gözyaşlarını tutamayan futbolcunun bu hareketi ülkesinde alkış aldı, televizyon kanallarında yayınlandı. Skrtel duygulanarak yaptığı konuşmada şunları söyledi:

'Duyunca hiç tereddüt etmedim'

"Bu durumdaki bir aileye herkes yardımcı olmalı. Olayı duyunca hiç tereddüt etmedim. İnsan kendi eşinin başına böyle bir durum gelse nasıl olur diye düşünüyor. Sevdiğiniz insanı bir anda genç yaşta kaybediyorsunuz. Hiç kolay değil". 

YORUMLAR 1
  • ibrahim duman 7 yıl önce Şikayet Et
    afferin koçum...
    Cevapla