İşte F.Bahçeli futbolcuların istediği hoca!

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları sürerken, özellikle emektar futbolcular Aykut Kocaman'ın yeniden takımının başına dönmesini istiyor.

İşte F.Bahçeli futbolcuların istediği hoca!
İşte F.Bahçeli futbolcuların istediği hoca!
GİRİŞ 26.02.2017 10:59 GÜNCELLEME 26.02.2017 10:59
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

F.Bahçe'de gözden düşen teknik direktör Dick Advocaat'ın yerine Fenerbahçe'de yeni sezona yönelik hoca arayışı sürüyor. Listenin ilk sırasında yer alan Aykut Kocaman'a futbolculardan da destek geldi.

Özellikle Mehmet Topal, Volkan Demirel, Sow, Salih Uçan, Stoch gibi eski isimlerin, Aykut Kocaman'ın takıma dönmesini çok istediği ve "Keşke yeniden takımın başına geçse" dedikleri gelen haberler arasında.

Bu oyuncuların, Kocaman dönemine duydukları özlemi o zaman kadroda yer almayan takım arkadaşlarına da sohbetlerde anlattıkları belirtiliyor.

SORUNLARI KONUŞARAK AŞARDI

Özellikle 2010-11 sezonunun ikinci yarısında 17'de 16 yaparak kazandıkları unutulmaz şampiyonluğu anlatan tecrübeli oyuncuların, o günler için şunları söylediği öğrenildi: "Takımda kolej havası vardı. Her zaman birlikte yemek yerdik. Arkadaşlık üst düzeydeydi. Hoca hiçbir zaman bizi medyanın önüne atmazdı. Sorunları konuşarak çözmeye çalışırdı. Pas oyunu oynuyorduk."

ARACILARLA TEKLİF YAPILDI

Sarı-lacivertli yönetime yakın isimler, Aykut Kocaman'a dolaylı şekilde teklif yapıldığını doğruladı.

UEFA'DA YARI FİNAL OYNATTI

51 yaşındaki Aykut Kocaman, daha önce 2010-13 yılları arasında Fenerbahçe'de görev yaptı. Fenerbahçe, Kocaman yönetiminde çıktığı 151 karşılaşmada 90 galibiyet, 31 beraberlik ve 30 mağlubiyet aldı. 2010-11 sezonunda takımı şampiyon yapan Aykut Kocaman, ayrıca 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 28
  • Elcibey 7 yıl önce Şikayet Et
    Kasap et derdinde koyun can derdinde. lig bitiyor antronor araniyor.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bu başlıktan şunu anlıyorum;futbolcular teknik adama göre mi oynuyor?şimdi Aykut Hoca gelirse bu futbolcular şaha mi kalkacak?daha önce bu durumu milli takımda Abdullah Avcı da yaşamistik ama değişen birşey oldu mu?
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Emektar futbolcumu kaldı parayı alan kaçtı gitti
    Cevapla
  • FbUltras 7 yıl önce Şikayet Et
    Aykut gelsin bir daha maca gitmem. Çok ciddiyim.
    Cevapla
  • beyaz 7 yıl önce Şikayet Et
    He, gelsin Aykut.Yan gelin yatın.İki buçuk sene Aykutun oynattığı futboluda gördük.Bir sürü maçta pozisyona giremiyordu takım ya.Çağdışı futbol istemiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle