Advocaat: 'Ben böyle kulüp görmedim...'

Süper Lig'de Beşiktaş'ın 10 puan gerisine düşen, Avrupa'ya veda eden Dick Advocaat için artık günlerin sayılı olduğu konuşuluyor.

Advocaat: 'Ben böyle kulüp görmedim...'
Advocaat: 'Ben böyle kulüp görmedim...'
GİRİŞ 25.02.2017 09:35 GÜNCELLEME 25.02.2017 10:25
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Yönetim içinde kredisini bitiren Hollandalı hoca ise yakın çevresine işine karışılmasından dert yandı. Tecrübeli teknik direktörün, "Ben hayatımda böyle bir kulüp görmedim. Herkes her şeye müdahil olunuyor. Oyuna, kadroya, antrenmana bile... Kadro dışı bırakıyorum bazı futbolcuları sonra tekrar geliyorlar. Her şeye karışılan bir yapı var burada" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Advocaat'ın şikayet ettiği bu duruma rağmen istifa etmeyi ise düşünmediği bildirildi. Krasnodar maçının ardından, "Suçlu olarak hoca görülüyorsa karar alması gereken yönetimdir" diyerek topu yönetime adan deneyimli çalıştırıcının hakkında alınacak karara uyacağı ifade edildi.

SADECE KALAN MAAŞI ÖDENECEK

Fenerbahçe ile sezon başında 1 yıllık mukavele yapan Advocaat'ın kontratında tazminat maddesi olmadığı biliniyor. Hollandalı hocanın 1.8 milyon euro ücreti aylık taksitlerle ödeniyor. Yönetim eğer Advocaat'ı göndermeye karar verirse kalan taksitlerini ödeyip, sözleşmeyi feshedebilecek.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 21
  • Fukara53 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ve yönetimi renklilerin ajanları olabilir...! Böyle Beşiktaşlı olmaz.
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    dogru soyluyor advocaat, ben yurtdisinda boyle fiyasko gormedim.Turk futbolu fazla ilerlemez.
    Cevapla
  • Levent 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz, senin gibi namussuz hic gördümü bu sanli kulüp? Fenerbahce senin babanin mali degil , sen artik bu sene gitmessen bu sene sonu Ben seni derin uykulara gönderecegim.
    Cevapla
  • Iman 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin işlerine karisildigi gün hemen konussaydin herkes inanırdı.Şimdi mağduru oynadığın için kimse inanmaz sana.
    Cevapla
  • malatyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    adam hemen anladı bu kulübü yanlız yanlış söylemiş ben böyle Başkan görmedim diye söylemesi lazımdı çünkü kadro yapıyor soyunma odasına iniyor vs vs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle