F.Bahçe'den son dakika açıklaması 'Bu haber yalan'

Fenerbahçe, Galatasaray'ın teknik direktörlüğe getirdiği Igor Tudor ile Temmuz ayı için prensip anlaşmasına vardığı yönündeki haberi yalanladı.

F.Bahçe'den son dakika açıklaması 'Bu haber yalan'
F.Bahçe'den son dakika açıklaması 'Bu haber yalan'
GİRİŞ 22.02.2017 11:44 GÜNCELLEME 22.02.2017 11:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İşte kulüpten yapılan açıklama:

Bugün tarihli Sabah gazetesinde yer alan “Prensipte Samandıra, Jet Hızıyla Florya” başlıklı haber tüm içeriğiyle yalandır.

Kulübümüz, haberde ismi geçen teknik direktör ile herhangi bir görüşme yapmamıştır. Dolayısıyla prensipte bir anlaşma söz konusu olmamıştır.

Gerçeği yansıtmayan ve masabaşında üretilen bu tür manipülatif, okuyucularını aldatan yalan haberlere kamuoyunun itibar etmemesini rica ederiz.

YORUMLAR 3
  • ali bulut 7 yıl önce Şikayet Et
    gs yönetiminin parayla yaptirdigi bir haber kesin,akillarinca bu tudor nereden cikti,ne becerisi yada basarisi var? diyen gs taraftarina mesaj veriyorlar "fenerin elinden kaptik iyi hoca olmasa fener almak istermiydi?"tabii gsliler olarak bu numaralara doyduk, yönetimi takip ediyoruz acilen kulübü soyan eski ve yeni baskanlar ve yöneticiler ortaya cikarilsin yargiya yollansin aksi halde maclari kendiniz izler, forma ve diger ürünleride siz satin almak zorunda kalirsiniz
    Cevapla
  • huseyyn 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu tudor daha çoooook türk takımı çalıştırır
    Cevapla
  • eko 7 yıl önce Şikayet Et
    sabah gazetesi ise kesin yalandır
    Cevapla