Advocaat'tan F.Bahçe taraftarına şok sözler!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Advocaat'tan F.Bahçe taraftarına şok sözler!
Advocaat'tan F.Bahçe taraftarına şok sözler!
GİRİŞ 21.02.2017 17:03 GÜNCELLEME 21.02.2017 17:32
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, ilk maçta 1-0 mağlup oldukları Krasnodar ile İstanbul'da oynanacak rövanş müsabakası öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Hücumu düşünen bir anlayışları olduğunu vurgulayan Advocaat, "Biz aslında her zaman hücumu düşünüyoruz, 2 forvet, üç hücuma dönük oyuncuyla oynuyoruz. Pazar günü üç önemli oyuncumuz yoktu, herkes bunu unutuyor. Oyuncularımın çalışması, gayreti anlamında hiç şikayetim yok, bunu daha önce de söyledim ama bu yeterli olmuyor. Bazen biraz da şans olması lazım, umarım Krasnodar karşısında bu şans bizim yanımızda olur" dedi.

"VAN PERSIE FİT OLURSA FARK YARATABİLİR"

İlk maçta oynamayan Van Persie'nin kadroda olacağını belirten Hollandalı hoca, "Van Persie, Krasnodar karşısında takımda olacak. Van Persie, fit olduğu zaman her zaman fark yaratabilir ve şu anda fit durumda. Hem Van der Wiel hem de İsmail Köybaşı, Pazar günü iyi bir maç çıkarttı, bu anlamda bir sorunumuz yok" görüşünü belirtti.

"NEUSTADTER TÜRKİYE'DE HER TAKIMDA OYNAR"

Neustadter ile ilgili Rus gazeteciden gelen soruya cevap veren deneyimli çalıştırıcı, "Roman Neustadter bizim kadromuzun çok önemli oyuncusu ama buradaki asıl sorun, önünde çok iyi iki stoper var. Roman, Türkiye liginde her takımda rahatlıkla oynayabilir. Aynı zamanda defansif orta sahada da oynayabilir ama biz de ondan da fazla sayıda var" diye konuştu.

TARAFTAR İÇİN İSYAN GİBİ SÖZLER

İyi oynadıkları maçlar olduğunu vurgulayan Advocaat, "Sadece Manchester ve Feyenoord'u değil, Galatasaray'ı Beşiktaş'ı yendiğimiz maçları da eklememiz lazım. Biz ne zaman dolu statta oynamışız, o zaman farkı görmüşüz, oyuncularımızın buna ihtiyacı var. Üst düzey kulüplerde çalışırken, dolu statlarda oynamayı beklersiniz. Üst düzey bir kulüp olarak, 10-12 bin kişiye oynuyoruz. Bursa'ya gittik, tıklım tıklım statta oynadık, bu çok büyük bir fark" şeklinde değerlendirme yaptı.

YORUMLAR 12
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    dogru soyluyor , sahay inip top oynarlar ise anca oyle kazanacagiz maclari. ya dayi bu takim neden alanya ve adanaya karsi atak yapamaz, neden hicbir atagimiz organize degil de rasgele gelisir. elestirmedigin futboolcu kalmadi, simdide taraftara bulastin. sen adam gibi futbol oynat, bak statlar nasil doluyor
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    aziz gidene kadar maçlara gitmek yok
    Cevapla
  • kubilay 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yildirim gitsin stad dolacagina inaniyorum
    Cevapla
  • İsmail72 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak yazıyorum Bu taraftar şampiyonluğu haketmiyor Ruhsuz takıma yeterince destek vermeyen bir avuç Taraftarlamı şampiyonluk gelecek
    Cevapla
  • E.A 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın açık ara liderliği lig başlarken şampiyon adayı olarak gösterilen iki takımı arayışlara itti. Adaylardan biri teknik direktörünü kovarken diğerinin de teknik direktörü kovulmak için elinden geleni yapıyor. Halbuki güncel lideri kendilerine örnek alsalar güncel lider 2-3 sezon önce açık ara geriye düşmesine rağmen başındaki teknik direktörü Slaven Blici kovmamıştı. Sonunda Bliç başarısızlığını kabullenip kendisi gitmişti. Yerine gelen Şenol Güneş de yönetimde aldığı destek sayesinde Beşiktaş'ı tek kelime ile şaha kaldırdı.
    Cevapla
  • hakın 7 yıl önce Şikayet Et
    işler iyi giderken filozofluk iyi oluyor. gardaşş biz sizide biliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle