Devre arasında geldi, şimdi ise topun ağzında...

Devre arası döneminde Fenerbahçe'nin tek transferi olan Alexander Karavaev, Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarında kadroya dahi giremeyince dikkatleri üzerine topladı.

Devre arasında geldi, şimdi ise topun ağzında...
Devre arasında geldi, şimdi ise topun ağzında...
GİRİŞ 21.02.2017 09:28 GÜNCELLEME 21.02.2017 09:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Büyük umutlarla sarı-lacivertli kulübe gelen Ukraynalı yıldız, aradığı hiçbir şansı bulamadı. Devre arası kamp döneminde yapılan transfer çalışması kapsamında önemli bir yeri olan Karavaev'in alınma gerekçeleri tam tersine döndü.

Sezonun ilk yarısının bitiminde Van der Wiel'i düşünmeyen, Stoch ve Aatif ikilisini de takımdan göndermeyi planlayan Dirk Advocaat, birçok bölgede yer alabilecek Karavaev transferine onay verdi.

Sağ bek, sol ve sağ kanat oynayabilen 24 yaşındaki futbolcu; Stoch, Aatif ve Wiel'in gitmesi halinde takımda alternatif olma adına düşünüldü. Ancak transfer döneminin ardından işler farklı gelişince Karavaev'in her anlamda şansı azaldı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 3
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerde kenarda oturanları bir takım yapar şampiyonlukta yarışırım. Bu teknik adamların bir zarı zor var ama ne. Her gelen kendince transfer istiyor. Bunu gelmeden düşünsene be adam. Ayrıca 6 ayda bir teknik adam transferi yapan takımdan ne köy olur ne kasaba. Bugün siz Türkiyede Yılmaz Vuralından al da Hamzaoğluna kadar uzanın İnanın bana bu adamlardan daha iyi yönetir. Neden mi? Adamlar en azından türkçe konuşuyor. Ben bu yabancı teknik adamların iş yaptığını görmedim. Türkiyede bir Denizli, Terim, Avcı, Güneş, Kocaman gibi teknik adamların olması gerekir ve varda...
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyorlar dı takımı tek başına şampiyon mu yapacaktı
    Cevapla
  • rrrrr 7 yıl önce Şikayet Et
    Boyle biri mi vardi fenerde
    Cevapla