İşte Advocaat'ın yerine gelecek isim!

Sarı-Lacivertliler, Krasnodar önünde tur gelmezse Dick Advocaat ile yollarını ayıracak. Yönetim ya şimdi ya da sezon sonu kesin olarak Aykut Kocaman'ı göreve getirecek.

İşte Advocaat'ın yerine gelecek isim!
İşte Advocaat'ın yerine gelecek isim!
GİRİŞ 21.02.2017 09:27 GÜNCELLEME 21.02.2017 09:50
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Kadıköy'de Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışına havlu atan Fenerbahçe'de operasyon kapıda... Sarı-Lacivertli yönetim, daha önce 1 yıllık teklif yaptığı teknik direktör Dick Advocaat'la ilgili kararını değiştirdi. Eğer Fenerbahçe yarın Krasnodar önünde turu geçemezse Hollandalı hoca ile yolların ayrılması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, Krasnodar maçından sonra Advocaat'la devam etme bile sezon sonunda kesin olarak operasyon yapılacak. Alınan bilgilere göre yönetim, Advocaat sonrası için de kararını verdi. Yönetim, adını kulübün efsaneleri arasında yazdıran ve 2010-2011 sezonunda şampiyonluk yaşatan Aykut Kocaman'ı yeniden takımın başına getirecek.

KOCAMAN'LA İLGİLİ FLAŞ GELİŞMELER VAR

Sezon başında Fenerbahçe'nin teklifini "Konya'yı yarı yolda bırakamam" diyerek geri çeviren Aykut Kocaman'la ilgili de flaş gelişmeler yaşanıyor. Konya yönetiminin internetten yayınladığı bildiri ile gözdağı verdiği tecrübeli hocanın her an görevi bırakabileceği konuşuluyor. Bu durumda Kocaman sezon bitmeden Fenerbahçe'ye gelecek. Eğer senaryo gerçekleşmezse, başarılı teknik adam sezon sonunda kesin olarak yuvasına geri dönecek.

İDDİALARA GÖRE İSTİFASI CEBİNDE

Konya yönetimi ile ters düşen Aykut Kocaman'ın her an istifa edebileceği konuşuluyor. Tecrübeli hoca bu durumda hemen Fenerbahçe'nin başına geçecek.

YÖNETİMİN B PLANI ŞENTÜRK

Fenerbahçe yönetimi eğer Aykut Kocaman'ı hemen göreve getiremezse bu kez B Planı devreye sokulacak. Scout ekibinde görev yapan Kemalettin Şentürk, sezon sonuna kadar Advocaat'ın koltuğuna oturacak..

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 32
  • Gs yi eleştiren 7 yıl önce Şikayet Et
    Fb taraftarına bakıyom yuvarlak konuşuyor gelse fena olmaz gbi gs en azından sözleşmesindeki maddeyi kullandı adamı ayartmadı fb liler hep gs yi şikayet ediyordu hep gs ayırtıyor diye buna ne diyeceksiniz bakalım!!!
    Cevapla
  • cetin 7 yıl önce Şikayet Et
    eyvah ki eyvah. forvet de emenike , teknikdirektör de aykut kocaman. dönüp dolaşıp bu isimlere dönüyoruz. git artık aziz başkan . sergeni getirin bari. adam futbolcunun ciğerini biliyor. futbolcu kalitesinde asla yanılmıyor. futboldan da anlıyor. konya nın oynadığı futbola bak.
    Cevapla
  • adil 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerli olarak Hamza hocayi tercih ederim.
    Cevapla
  • Ali İhsan EROĞLU 7 yıl önce Şikayet Et
    ben koyu bir fenerbahçe taraftarıyım Aykut KOCAMAN Haysiyetli biriyse Fenere gelmez bir insan kovulduğu yere gitmemeli. ayrıca Aykit KOCAMAN çok takdir ettiğim bir futbol adamıdır. ( ayrıca fenerbahçe yönetimi bu işi bilmiyor)
    Cevapla
  • Futbolsever 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık her puan kaybettiğimizde Aykut Kocam ismini duymaktan bıktık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle