Aziz Yıldırım: Memleketi sattınız!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım bugün başlayacak “Futbolda şike kumpası” davası öncesinde gazetecilerle kulüp binasında sohbet toplantısı yaptı.

Aziz Yıldırım: Memleketi sattınız!
Aziz Yıldırım: Memleketi sattınız!
GİRİŞ 20.02.2017 10:07 GÜNCELLEME 20.02.2017 13:46
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe kendisine kurulan kumpasa direnmeseydi FETÖ’cüler ülkeyi daha önceden teslim almış olacak, 15 Temmuz darbe girişimine gerek kalmayacaktı” dedi. Aziz Yıldırım duruşmada yargılanacak FETÖ şüphelisi kişilerin yüzlerine bakarak, ‘Memleketi sattınız’ diyeceğini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ‘Futbolda şike kumpası ’ davasına ve FETÖ ile mücadeleye dikkat çekmek için dün basın mensupları ile kulüp binasında buluştu. Fenerbahçe’nin FETÖ konusunda ikinci kez kamuoyunun dikkatini çekme misyonunu üstlendiğini kaydeden Aziz Yıldırım, “Bu konuda ilk mücadelemiz uğradığımız kumpas davaları sırasında oldu. O dönemde de bu örgütün tehlikesine dikkat çektik. Bugün de başlayan ve başlayacak olan davalar öncesi kamuoyunu FETÖ’nün tehlikeleri konusunda tekrar uyarmayı kendimize vazife bildik” dedi. Aziz Yıldırım konuşmasında özetle şunları söyledi:

FETÖ İLE MÜCADELE EDEN CUMHURBAŞKANI VE BENİM

“Bu örgütle siyasette Cumhurbaşkanı, birkaç kişi dışında kimse mücadele etmiyor. Eğer ben de Fenerbahçe’den ayrılırsam kimse FETÖ’yü takip etmez. Maalesef FETÖ mücadelesinde samimiyetle mücadele eden çok insan yok.”

DARBEYİ ÖNLEYENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN

“15 Temmuz gecesi darbe gerçekleşmiş olsaydı Türkiye bugün çok kötü bir noktada olacaktı. Herkesi alacaklardı. Ben daha ilk saatlerde FETÖ’cülerin darbeye başladığını öğrendim. Bu darbeyi kimler önlediyse Allah onlardan razı olsun.”

ERGENEKON’A BAĞLAMAYA ÇALIŞTILAR

“Beni Ergenekon’a bağlamaya çalıştılar. Şu anda milletvekili olan bir şahıs benim için ‘Ergenekon’un kasası’ dedi. Tutmadı. Askerlerle olan yakınlığımdan dolayı davalarla ilişki kuracaklardı. Bir şey bulamadılar çünkü benim Fenerbahçe dışında konuştuğum bir konu yoktu. 2006’da dinlemeye aldılar beni. Daha önce de yasa dışı dinliyorlardı. Yok etmek istediler. Yok askeri ihalelere giriyormuşum yok askerlerle görüşüyormuşum. Hiçbir ihale almadım. Ergenekon’a bağlayamayınca 6222 yasa ile başarmak istediler ve hapse attılar."

MEMLEKET ELDEN GİDİYOR, İHTİLAL YAPACAKLAR DEDİM

“Neden Fenerbahçe? Çünkü, Kurtuluş Savaşı’nın takımı. Çünkü, cumhuriyete bağlı. Hep hedefte olmuş. Öyle bir yapı ki Fenerbahçe… Bütün kimlikleri içinde barındırıyor. Şimdi sen bu dokuyu ele geçirirsen her yere nüfuz edersin. Başaramadılar. Bir daha altını çiziyorum: Ben ve biz şike yapmadık. Böyle şike mi olur? Biz ne dedik! “Memleket elden gidiyor..." 14 Şubat 2012’de söyledim bunu."

HAKAN FİDAN'I ALACAKLARDI

"Kimse bunu söylemiyordu ben söyledim. 50 bin kişiyle ihtilal yapacaklarını söyledim. Gülenler oldu. Şike kumpasının savcısı Mehmet Berk bana ‘Sizden sonra daha önemli birisini alacağız’ dedi. Sorguda bana söyledi. Ben de bunu Cumhurbaşkanı’na mektup göndererek anlattım. Sonra da 7 Şubat MİT krizi oldu. Hakan Fidan’ı alacaklardı.”

FETÖ YERLİ BİR ORGANİZASYON DEĞİL

“Bu dava Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım davası değil. Cumhuriyet davası. 15 Temmuz silahlı bir örgütün cumhuriyeti ele geçirme kalkışması. FETÖ yerli bir organizasyon değil. Uluslararası bir gladyo. Hala bazı devletler bu terör örgütünün üzerine gidilmemesi için uyarılar yapıyor. Eğer bu davanın mağdurları da bizim gibi Silivri’ye gitmezse bu mücadelede ne kadar samimi olup olmadıklarını hep birlikte göreceğiz."

DEVLETE İHANET ETTİLER, KAÇIYORLAR

"17-25 Aralık’tan önce yaşananlarla da ilgili herkes hesap vermeli! Bu örgüt için ‘Alnı secdeye varan insanlar’ denildi. Ama gördük ki namazla iyi insan olunmuyormuş! Ben 6 yıl 3 ay hapis cezası aldım ancak alnım açık Türkiye’ye geldim. Onlar kaçıyorlar. Neden kaçıyorlar? Devlete ihanet ettiler!"

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 32
  • Futbolsever 7 yıl önce Şikayet Et
    İftira ve çamur atmayınca Trabzonlu olunmuyor mu? Evet her sene şike yapılıyor bu yüzden Trabzon spor gelenden geçenden 4 yiyor, Maçları 10 kişi tamamlıyor, Yerlerde sürünüyor, Mafya özentilerini kulübün başına getiriyor ama yinede rezillik diz boyu. Anlayacağınız UEFA ya gidip ağlamakla, Fener bahçeye çamur atmakla şampiyon olunmuyor.
    Cevapla
  • Fırtına 61 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca mahkemede kendilerine bu telefon görüşmeleri size mi ait? diye sorulduğunda yargılanların hiçbiri aksini söylemedi. Kumpas dediğiniz delillerle Trabzonspor UEFA'ya neden şikayet edildi?
    Cevapla
  • Fırtına 61 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere şike olayı başka, kumpas olayı başka. Fetö, Aziz'e şike yap mı, dedi? Bir sezonda onca telefon görüşmesi bu görüşmeler hem de bayanlar adına alınmış hatlarla rakip takımların yöneticileri ile neden yapılır?
    Cevapla
  • muratbykl 7 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle söyledikleri çok doğru, Aziz başkan son cümledede özetlemiş vatan haini oldukları için kaçtılar, kendine güvenen insan yargılanır.
    Cevapla
  • herif 7 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle