Advocaat'ın büyük pişmanlığı!

Trabzonspor, devre arasında Mehmet Ekici'ye karşılık Fernandao'yu istemiş, Advocaat bu takası veto etmişti. Çok pişman olduğu, "Keşke gönderseydim" dediği belirtiliyor.

Advocaat'ın büyük pişmanlığı!
Advocaat'ın büyük pişmanlığı!
GİRİŞ 15.02.2017 12:45 GÜNCELLEME 15.02.2017 12:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon sonunda Trabzonspor'la sözleşmesi sona eren ve bordo-mavili kulüpte kalmayacağını açıklayan Mehmet Ekici, Fenerbahçe ile anlaşmış, bunu kulübüne de iletmişti. Trabzonspor ise Ekici'ye karşılık sarı-lacivertlilerden Fernandao'yu istedi; ancak Dick Advocaat, o dönemde goller atan ve takıma olumlu katkı sağlayan Brezilyalı golcünün takımdan ayrılmasına izin vermedi. Takas gerçekleşmedi, transfer yattı...

Gelinen son noktada Fernandao'nun sisteme uymaması ve zorluk derecesi yüksek maçların hiçbirisinde takıma katkı sağlamaması ise Hollandalı teknik adamı hayal kırıklığına uğrattı. Advocaat'ın Fernandao yüzünden büyük pişmanlık yaşadığı ve Mehmet Ekici takasında kullanılmasına izin vermediği için suçluluk duyduğu bildirildi.

ADVOCAAT ŞİMDİDEN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Önümüzdeki sezon da takımın başında Dick Advocaat'ın kalmasını isteyen ve kendisine 1 yıllık yeni sözleşme öneren Fenerbahçe yönetimi, Hollandalı teknik adamdan aldığı cevabın ardından yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı.

Advocaat'ın sunduğu 4 şartı masaya yatıran Fenerbahçe yönetimi sezon bittiğinde ilk olarak anlaşma sağladığı Mehmet Ekici ise 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Böylece hem Dick Advocaat'ın isteği hem de Mehmet Ekici'ye verilen söz yerine getirilmiş olacak. Advocaat'ın istediği 1. sınıf bir 10 numara için ise çalışmalar şimdiden başlayacak.

Daha önce Advocaat'ın da onayladığı Oscar Romero, Rodriguinho ve Ben Arfa gibi isimlerle ve kulüpleriyle temasa geçilecek.

FUTBOLCU SATIŞI İLE KAYNAK OLUŞTURULACAK

Advocaat'ın 10 numara transferini çok istemesi nedeniyle Fenerbahçe transferde en büyük yoğunluğu buraya verecek.

İlk tercih olarak kiralama yöntemi deneyecek. Ancak bu yöntem olmazsa gerekirse bazı isimlerin satılmasıya kaynak oluşturulup bu transfer bitirilecek. Fernandao, Emenike ve Van der Wiel gibi isimlerin satışı bu şekilde yeniden gündeme getirilecek.

YORUMLAR 1
  • Boztepe52 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaymagi istanbultakimlari yesin sutü trabzona yeter arkadas adam gitmek istiyor neden zorluyon ner varsa istanbulda var para Alem aklina ne gelirse benim kara denizimde. Ne var
    Cevapla