TFF'nin sitesinde şaşırtan detay!

Fenerbahçe taraftarı, Bursaspor maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na büyük tepki gösterdi.

TFF'nin sitesinde şaşırtan detay!
TFF'nin sitesinde şaşırtan detay!
GİRİŞ 12.02.2017 00:17 GÜNCELLEME 12.02.2017 00:24
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından sarı lacivertli camiada hakem hataları sebebiyle TFF'ye büyük bir tepki var.

Sarı lacivertliler hakem yüzünden 3 puan kaybettiği görüşünü savunurken, maçın ardından yaşanan bir olay tepkileri daha da arttırdı.

Bursaspor-Fenerbahçe maçının başlangıç saati 19.00'du. Fakat maçın hemen başında Bursaspor tribünlerinden Volkan'ın koruduğu kaleye gelen yabancı cisimler sebebiyle maç 3 dakika geç başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun sitesinde ise maçın başlangıç saati olarak 19.03'ün yer alması tepkileri daha da arttırdı.

Geçtiğimiz hafta Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı 1-0 yendikleri maçta yaşanan olaylar sebebiyle Beşiktaş'a az ceza verildiğini savunan sarı lacivertliler TFF'nin sitesinde 1903'ü görünce adeta ateş püskürdü.

YORUMLAR 40
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi de, şimdi bunda ne var.
    Cevapla
  • bjk 7 yıl önce Şikayet Et
    besiktasliyim ..! besiktas bu hafta yenilgiyi hak etti .fener futbol oynamiyor hep hakemlerden bisey bekliyor vede cirkeflik yapiyor sonucta bi Spor biri yenecek biri yenilecek ama bu fenerliler Icin böyle degil anlamiyorum ..! yenmek yada yenilmek önemli degil fener futbol yok ama cirkeflik diz boyu
    Cevapla
  • Hepsi 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkanından futbolcusuna (Mehmet topal hariç) sürekli çamur, sürekli kavga, sürekli ağlama, futbolu çirkinleştirme hertürlü futbol dışı hareketlerle herkesi soğuttunuz kendinizden bukadar sevimsiz olunmaz ki.
    Cevapla
  • Fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklar yorum yapmasın TTF Eyyamcı bir tarafla hareket ediyor.Allah'a havale ediyorum bu kurumu ve Fenerbahçeli diye mümin kardeşine düşman olanları
    Cevapla
  • Adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    daha beter olun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle