Bursa'da isyan ettiren penaltı kararları

Bursaspor - Fenerbahçe maçındaki hakem tartışılan kararlara imza attı.

Bursa'da isyan ettiren penaltı kararları
Bursa'da isyan ettiren penaltı kararları
GİRİŞ 11.02.2017 21:33 GÜNCELLEME 12.02.2017 11:12
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Bursaspor  - Fenerbahçe maçında iki önemli tartışmalı pozisyon yaşandı! Hakem Halil Umut Meler'in verdiği penaltı kararları sonrası büyük tartışmalar yaşandı.

Eski hakem Deniz Çoban, Bursaspor - Fenerbahçe maçındaki ilk penaltıyla iligli ilginç bir yorumda bulundu.

Deniz Çoban, 20 dakikada Fenerbahçe'nin kazandığı penaltının ardından, dün oynanan Kardemir Karabükspor - Beşiktaş maçındaki tartışmalı karar için sosyal medya hesabından ''Dünkü penaltı (Karabük - Beşiktaş) değilse; bu hiç değil! Bu penaltıysa; dün Beşiktaş'ın pozisyonu 1000 kere penaltı!...'' mesajını paylaştı.

Spor yorumcusu Erman Toroğlu da devre arasında Aspor'da bu pozisyonu değerlendirdi. Toroğlu pozisyonla ilgili ''Sivok'un pozisyonu net penaltı, Jovic'in ikinci sarı ve kırmızı kartı da net'' ifadelerini kullandı.

88. DAKİKADA TARTIŞMALI BİR PENALTI DAHA! FENERBAHÇE ALEYHİNE.

Mücadelenin 88. dakikasında bu kez Fenerbahçe alyehine verilen penaltı büyük tartışmaya yol açtı. 88. dakikada Kubilay'ın ayağından seken top Kjaer'in eline çarptı ve hakem penaltı kararı verdi. Fenerbahçeli oyuncular Kjaer'in elinin vücuduna yapışık olması nedeniyle uzun süre itirazlarda bulundu.

KARDEMİR KARABÜKSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Kardemier Karabükspor - Beşiktaş maçının 9. dakikasında Cenk'in vurduğu top Dany'nin eline çarpmış ancak hakem devam kararı vermişti.

YORUMLAR 49
  • Ehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste! Bursa kırmızı görmüş, Fenev lehine penaltı verilmiş bunlara ses yok. aleyhine penaltı verilince veryansın et. Buna yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler. İki haftadıv hakemlevi arkasına alarak hesap içinde olanlav, unutmayın yüce yaradanın da bir hesabı var ve hiç şaşmaz!!!
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne saçmalıvovsun belliki FENERBAHÇE canını çok yakmış kuyruk acın var sen git kumda oyna
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Pozisyon penaltı değil... Yorum yapanlar Gs de bu oldu BJK da bu oldu diyor. Lafın salatasını bırakın kardeşim pozisyon penaltımı değil mi onu yazın. İlla takımını bişeye benzetecen ya da bu olaydan nemalandıracan
    Cevapla
  • Taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Biz bjk olarak hiçbirzaman skora bakıp ağlamadık.karabük maçını türkiye izledi karabüğün ilk golü ofsayt verilmeyen bir penaltı ve bjk nin uçup giden 3 puanı. Biz herzaman şunu dedik dürüstlük önemli.gerisini siz anlayın
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Skora bakıp ağlamadık diyen jimnastik kulübünün taraftarı süt kupası dediğiniz maçı hatırla yapmadığınız çirkeflik kalmadı gerçi hala ağlıyorsunuz kupayı vererek şikeyi kabul edenler dürüstlük taslıyor
    Cevapla
  • TrivelaKing 7 yıl önce Şikayet Et
    FB ve GS Yıldırım Demirören TFF başkanı olduğundan beri her kötü gidişatta BJK aleyhine konuşmaya alıştı. Bakın bakalım Y.D Başkan olduğundan beri kim ne kadar Şampiyon olmuş. Güncel konulara gelirsek, daha bu hafta 9.Dakika'da Dany çizgiden elle top çıkardı kırmızı + penaltı olması gerekirken devam etti. Kimse çıkıp ağlamadı o pozisyonla ilgili, biraz kalıbınızın takımı olun. Sivokun eli vücuda yapışık, Kjaer'in ki de göğsüne yapışık. İkisi de penaltı değil ama ikisine de verdi hakem. Değişen bişey yok yani 0-0 olcak maç 1-1 oldu..
    Cevapla
  • ehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yorum. Ancak, Bursa aleyhine verilen kırmızıyı es geçmemek lazım.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Fener kendi işine bakmıyor atsaydın 2 3 tane
    Cevapla
  • omer ekrem 7 yıl önce Şikayet Et
    hem sivoc un pozisyonunda top uzak mesafeden geliyor elini çekebilir kadjer de ise yakın mesafeden geliyor.
    Cevapla
  • utanmazdemir 7 yıl önce Şikayet Et
    demir ören baskan besiktas sampiyon,
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa parasını nasıl alacak
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    evet Demirören 4 senedir başkan beşiktaş 1 kere şampiyon sus ve ağlamaya devam et
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle