Uslu: TFF'deki F.Bahçeliler istifa etsin

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, TFF’nin verdiği cezaları sert bir şekilde eleştirip, “TFF’de ve kurullarda kendini F.Bahçeli hisseden varsa istifa etmeli” dedi.

Uslu: TFF'deki F.Bahçeliler istifa etsin
Uslu: TFF'deki F.Bahçeliler istifa etsin
GİRİŞ 10.02.2017 09:28 GÜNCELLEME 10.02.2017 10:26
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

F.Bahçe'de, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki olaylı Beşiktaş maçı nedeniyle PFDK'nın verdiği cezalara ilk tepki Mahmut Uslu'dan geldi. Genel Sekreter Mahmut Uslu, A Spor yorumcusu eski F.Bahçeli futbolcu İlker Yağcıoğlu'nu arayarak "Cezalardan dolayı Hüsnü Güreli'yi tebrik ederim. Bugünden sonra TFF'de, yönetim kurulunda ve kurullarda görev yapan kendini F.Bahçeli hisseden herkes istifa etmeli ve bu TFF yönetimini protesto etmeli" ifadelerini kullandı. Mahmut Uslu'nun bu sözleri ile Nihat Özdemir ve kurullardaki diğer F.Bahçeliler'i kastettiği belirtiliyor. Uslu, bu konuda detaylı bilgi vermezken sarı-lacivertli kulübün, sert bir tepki ile cezaları kınaması bekleniyor.

YORUMLAR 13
  • halk.. 7 yıl önce Şikayet Et
    adaletten bahseden beşiktaşlılar bu olaylar fenerliler yapsaydı ne cezalar alırdı geçmişte ne cezalar verildi fenere bunun yarısı olaylar yokken çirkefliği teknik adamlarına kadar bulaşmışken yuh be bu kadar açık net kollanıyorken üstelik bu para fikret ormanın süt kupası lafını aziz dese ne olurdu
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    aziz dedi zaten teneke kupası dedi
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Futboldaki başarısızlığınızı örtbas etmek için polemiklere girmeyin. Adam gibi futbol oynayın UEFA kupasını alın. Hakem Feneri destekledi deyin açık açık. O zaman size inanırım. Şampiyon Başakşehir olacak Allah izin verirse. En azından polemiklerle uğraşmıyoruz.
    Cevapla
  • huseyinonem 7 yıl önce Şikayet Et
    aman né güzel
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Uslu tamamen haklı bir takım ancak bu kadar açık ve net bir şekilde korunur komik cezalar rvp ye verilen ceza ise tamamen haksız ve baskıyla verildi yoksa Demirören nasıl alır parasını jimnastik kulübünde çirkeflik serbest
    Cevapla
  • Beşiktaş 7 yıl önce Şikayet Et
    evet haklısın mahmut porsiye 3 maç çok az evet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle