Topal'dan Caner'e telefon! Zehir zemberek sözler

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayların ardından Mehmet Topal hem olayları konuşmak hem de gerilimi bitirmek için Caner Erkin'i telefonla aradı.

Topal'dan Caner'e telefon! Zehir zemberek sözler
Topal'dan Caner'e telefon! Zehir zemberek sözler
GİRİŞ 08.02.2017 09:57 GÜNCELLEME 08.02.2017 09:58
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Vodafone Arena'daki maç sonrası Fenerbahçeli futbolcuların en çok tepkisini çeken hareket maçta kadroda olmamasına rağmen olaylara karışan Caner Erkin'in, Hasan Ali Kaldırım ve Robin van Persie'nin yanı sıra teknik direktör Dick Advocaat'a hakaret etmesiydi.

F.Bahçeli futbolcular, "Caner'le bunca yıl beraber oynadık. Yaptığı çok yanlıştı. Üstelik olayların içinde yer almayan babası yaşındaki adama küfretti" ifadelerini kullandılar. Bunun üzerine Mehmet Topal'ın Caner Erkin'le bir görüşme gerçekleştirdiği ve "Biz seninle takım arkadaşı değil miydik? Neden olayların başrolünde yer aldın? İki futbolcunun yaşadığı gerilimi büyütmek yerine bizim de dostumuz olarak yatıştırıcı olman gerekirdi" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 33
  • kıyam 7 yıl önce Şikayet Et
    ben fenerliyim
    Cevapla
  • beşiktaşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    mehmet topal futbolcu olabilir ama sakinleştici iğneye ihtiyacı var telefonla arayarak reklam yapmanın biz beşiktaşlılar olarak bizi daha çok takım sevdası yapmaktadır kendi ve başkanının ihtiyacı var şiddet sizde, tahrik sizde ne bu ya dürüst futbol ve centilmen olarak 90 dakika seyircilere futbol keyfi verin, yada bu futbolu bırakın. kendini altalma, tahrik, seyirciye tahrik, hepsi sizde bizler beşiktaşlı olarak futbol keyfi istiyoruz. Bu oyuna ve kadroya sizler dayanamassınız.
    Cevapla
  • türk 7 yıl önce Şikayet Et
    adamsın caner
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen talim arkadaşların olan o iki zibidiye sakinleştirici şekilde yol gösterdin mi mehmet efendi. Fenere gittin onlara benzedin.
    Cevapla
  • garip 7 yıl önce Şikayet Et
    gs önce fetö le kazandgı şampiyonluklarn hesabını versnler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle