Çok tartışılan hareketin yeni görüntüsü!

Robin Van Persie'nin çok tartışılan hareketinin yeni görüntüleri yayınlandı. Hollandalı futbolcunun yeni görüntülerde formasını şortunun içine soktuğu görüldü.

GİRİŞ 07.02.2017 09:21 GÜNCELLEME 07.02.2017 09:58
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin olay adamı Robin van Persie'nin elini şortunun içine soktuğu fotoğraf gündemi meşgul etmeye devam ederken yayıncı kuruluş çok tartışılan karenin görüntüsünü yayınladı.

Gördüğü kırmızı kart sonra adeta çılgına dönen Dusko Tosic'i sakinleştirmeye çalışan Beşiktaşlı futbolcuların hemen yanında bulunan Robin van Persie'nin elini şortunun içine sokup formasını düzelttiği kameralara yansıdı.

Formasını tekrar dışarı bıraktı

Van Persie'nin formasını düzelttikten sonra tekrar şortun dışına bırakması ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte o görüntü;

YORUMLAR 24
  • METİN 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben ki Hasta Galatasaraylı ve futbol sevdalısi olarak Uefa sevincini yaşamış Nöşatel zaferini yasamış Dunya üçüncülüğü'nü Avrupa şampiyonasında yarı final sevincini yaşamış biri Artık Turkiyede artık hiç bir maç zevk vermiyor ilgımi dahi cekmiyor..Yazık onca Stadyum yapıldı okadar para harcandı değmez bu insanlara kuluplere futbolculara yazıi yazık...
    Cevapla
  • devlet 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle şort düzeltme ilk kez görüyorum :) bunu toplum içinde yapsan adamı linç ederler
    Cevapla
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    adam formasini sokuyor şortuna, hala car car bağırıp sacmalamayin edep yahu ve diger bir onemli konuda, bu hareketi gecen gun bircok kanal tek fotograf karesi olarak gosterip, yalan haber yapıp, insanimiza nefret pompalamıştır, hak yemistir, gunahina girmistir adamın, hepsi cikip ozur dilemeli, ozur mesajı yayinlamali.
    Cevapla
  • Körfez 7 yıl önce Şikayet Et
    tamamdır rvp rakibi tahrik etti, kendini abartılı attı ama pascal ile kıyaslamak ayıptır.kaldı ki pascal fb taraftarına dönüp şortunu indirdi. ayrıca olayların başlamasının sebebi rvp değil oğuzhandır.
    Cevapla
  • Babayeroo (Briç) 7 yıl önce Şikayet Et
    Merhabalar...R.V.PERSİE Nouma Haraaketini yapmışdır ama onun kadar dik durmadan kaytarmaca çirkeflikle oyunu germiştir...Fb oyunu çirkefleştirme adına her oyunu bundan önceki davranışları gibi aynen sergilemiştir...
    Cevapla
  • recep 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Ordan leen..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle