Fenerbahçe'nin parası yetmedi

Son bir hamle olarak Güney Amerika'ya çıkarma yapan yönetim elindeki 2 milyon euroluk bütçe ile listesindeki Lucas Lima, Christian Cueva ve De Arrascaeta'yı alamadı.

Fenerbahçe'nin parası yetmedi
Fenerbahçe'nin parası yetmedi
GİRİŞ 01.02.2017 08:44 GÜNCELLEME 01.02.2017 08:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Teknik Direktör Advocaat'ın talebi doğrultusunda orta sahaya yaratıcı bir isim transfer etmek isteyen yönetim son bir hamle olarak Brezilya'ya çıkarma yapmıştı. Finansal kriterler sebebiyle 2 milyon euroluk bonservis ödeme bütçesi bulunan sarı-lacivertli kulüp, görüşülen üç isimde de yüksek maliyetlere takıldı. 
 
Yönetimin transfer listesi sırasıyla şu şekildeydi: 

1) Lucas Lima (Santos)
2) Christian Cueva (Sao Paolo)
3) De Arrascaeta (Cruzeiro)...
 
Liste başı olan isim daha önceki transfer döneminde gündeme gelen Lucas Lima oldu. Lima, Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baksa da kulübü Santos oyuncu için ciddi bir bonservis bedeli istedi. 

Sözleşmesinin bitimine bir yıl kalması sebebiyle bu transferin bitme ihtimali yüksek gözükmesine rağmen Brezilya Kulübü'nün 10 milyon eurodan kapıyı açması planları alt üst etti. 26 yaşındaki futbolcu hem orta sahanın ortasında hem de kanatlarda görev yapabiliyordu. 
 
Bu transfer girişiminden istenen sonuç çıkmayınca Sao Paolo forması giyen Christian Cueva için girişimler başladı. Perulu futbolcunun kulübü ile uzun süreli sözleşmesi olduğu için yüksek bir bedel istendi. Futbolcunun piyasa değerinin üzerinde talep edilen bonservis ücreti kabul görmedi. 3. sırasında ise Uruguaylı Giorgian De Arrascaeta bulunuyordu. Cruzeirolu futbolcu için de benzer şekilde istenen rakamlar 10 milyon euroya yakındı.
 
Mali kriterler sebebiyle ciddi bonservis bedellerine takılan sarı - lacivertliler ardından kiralama yöntemine başvurmak istese de Brezilya ekipleri buna sıcak bakmadı. Bu nedenle Güney Amerika macerası da başarısızlıkla sonuçlandı.

YORUMLAR 5
  • erzurumLee 7 yıl önce Şikayet Et
    van porsi ye ne oldu ucan hollandali yeremi cakildi :d
    Cevapla
  • Serhat 7 yıl önce Şikayet Et
    oynatılmazsa ya da az oynatılsa tabi etkili olamaz
    Cevapla
  • Ayyıldız 7 yıl önce Şikayet Et
    Vah vahhh bu paranız mı yok?Başkan paraları bastı Leylaya ne başarı varr ne düzgün topçu var durum Leyla :))
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Liverpool yazan: böyle avun sen şampiyonlar liginde 0 çeken takımın ucube taraftarı. bu sene de şampiyonluk hayal olunca normal. daha çok sürecek zavallılığınız.
    Cevapla
  • Liverpool 7 yıl önce Şikayet Et
    He para yoh ne oldu sende para var olunca liverpooldan 8 dinamo kiev den 6 yemek keyifmi veriyor?
    Cevapla