Fenerbahçe'de Advocaat depremi!

Kayserispor yenilgisiyle morallerin bozulduğu Fenerbahçe'de teknik direktör Advocaat ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'de Advocaat depremi!
Fenerbahçe'de Advocaat depremi!
GİRİŞ 31.01.2017 16:17 GÜNCELLEME 31.01.2017 18:39
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kayserispor'a farklı yenilerek zirve yarışında Beşiktaş'tan 9 puan geriye düşen Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat için ayrılık haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Hollandalı çalıştırıcının bu sabah yapılması gereken Kayserispor maçı değerlendirme toplantısına katılmadığı öne sürüldü. Advocaat'ın avukatını çağırıp sözleşmesinin fesih işlemine başlandığı da iddia ediliyor. Teknik direktör gelişen bu olayların nedeni olarak, Advocaat'ın yönetimden transfer istediği ve yapılmaması gösteriliyor.

İstifanın eşiğine geldi

Kayserispor mağlubiyeti sonrası, "Bu takımda olan şeylerden en başta sorumlu benim. Belki de bazen kendimi düşünmeliyim” diyerek istifa sinyali veren Advocaat’ın, takıma 1 gün izin vererek ülkesine gittiği öğrenildi.

İstediği transferlerin yapılmaması nedeniyle de sıkıntılı olduğu belirtilen tecrübeli hoca, yönetimle yaptığı görüşmede elindeki kadroyla şampiyonluğun zor olduğunu vurguladı ve “Gelinen noktada benim de hatalarım olmuş olabilir” diyerek istifa edebileceğini ima etti.

FENERBAHÇE KULÜBÜ İDDİAYI YALANLADI

Fenerbahçe Kulübü, bugün Dick Advocaat hakkında çıkan iddialara resmi siteden yaptığı açıklama ile cevap verdi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bugün, Doğan Haber Ajansı’nın servis ettiği ve bazı internet sayfalarında yer alan, Teknik Direktörümüz Dirk Advocaat’ın bu sabah yapılması gereken değerlendirme toplantısına katılmadığı ve sözleşmesini feshedeceğine dair haberler yalandır.

Futbol takımımız, bugünü izinli olarak geçirmiş, teknik direktörümüz Dirk Advocaat ise dün Hollanda’ya gitmiş, bugün eşiyle birlikte Türkiye’ye dönecektir.

Kamuoyunun bu tür yalan ve manipülatif haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenev'in böyle sıkıntılar içinde olmasını görmek çok keyif verici.
    Cevapla
  • Hasta fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım gitmeden bu Fenerbahçe den hic bir sey olmaz her sene aynı hikayeyi dinlemeye devam ederiz.
    Cevapla
  • turkgucu 7 yıl önce Şikayet Et
    adam oyunculari begenmiyor bizim turk oyunculara tonla para verilirse kafasina gore gununde olursa oynar moreli bozuksa oynamaz tamamen turk oyuncularin keyfine bagli
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    gitmeli, yav su takim kimin elinde olsa inanin ucurur. tam bir rezillik yasiyoruz. takim ofansif olarak berbat , lig sonuncusu takimlara dahi atak gelistiremez hale geldik . oncelikle azizden kurtulmak lazim. ihtiraslari ugruna basarili butun hocalari harcadi, zico, aykut, ersun..
    Cevapla
  • çetin 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kadroyla ne yapsın adam. forvet de bir tek sow var oda afrikada. orta saha hücum Alper salih ozan. kanat da bir tek lens. geride Mehmet topal Josef . bu takım ancak defansa kapanır kontra gol atar. başka şansı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle