Ali Şen'den çağrı! "Ayağa kalkın"

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, Kayserispor'a 4-1 yenilen Fenerbahçeli futbolculara yeniden ayağa kalkmaları için çağrıda bulundu.

Ali Şen'den çağrı! "Ayağa kalkın"
Ali Şen'den çağrı! "Ayağa kalkın"
GİRİŞ 30.01.2017 11:38 GÜNCELLEME 30.01.2017 11:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ali Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de ise Bursaspor'u yenerek, seri yakalaması gerektiğini aktardı.

Sarı-lacivertli takımın kötü başladığı sezonda toparlanarak, çıkış yaptığını hatırlatan Şen, "Futbolculara 'Ayağa kalkın.' diyorum. Aynı başkan, aynı yönetim, aynı kadro, aynı teknik direktör, Manchester United ve Feyenoord'u yendi. Büyük seri yakaladı, aşağıdan yukarı geldi. Fenerbahçe'nin büyüklüğü oydu. Fenerbahçe formasını giymenin ne demek olduğunu bilen, tecrübeli futbolcular var. Beşiktaş'ı yenip tur atlasınlar, Bursaspor'u yenip, lige tekrar başlasınlar, ayağa kalksınlar ve büyük bir seri yakalayarak, mutlu sona mutlaka ulaşsınlar." diye konuştu.

Sarı-lacivertli kulübün eski başkanı, Fenerbahçe'nin transfer olmadan da ayağa kalkabileceğini belirterek, "Bu kadro, takviyeye gerek kalmadan bile bunu yapabilir. Başkanın, yönetim kurulunun, teknik kadronun, futbolcuların ve tüm Fenerbahçelilerin, birlik ve beraberlik içinde kenetlenmesi gereken bir dönemdeyiz. Bu temin edilirse Fenerbahçe tekrar layık olduğu yere gelecektir. Aziz Yıldırım'ın pek çok başarısını biliyoruz. Şaha kalkmalarını, tüm Fenerbahçeliler olarak bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • Ahirzaman 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz çekil artık koltuktan Fenerli olarak soğudum takımda Fenerbahçe Türkiye yakınlığından çıkıp marjinal grupların takımı haline geldi
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    futbolcular ne yapsın kapasiteleri bu kadar.
    Cevapla
  • lefter 7 yıl önce Şikayet Et
    Ali baba fenerbahçe kemalist cuntanin elinde...fenerbahçe umurlarinda değil...siyasi sloganlarıni atip gidiyorlar...
    Cevapla
  • lefter 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe tribunleri artık kemalist, solcuların elinde, ideolojik marjinal guruplar tribunleri mahmut uslu ve aziz yıldırım vasıtasıyla elegeçirmişler...umurlarinda degil fb...sürekli siyasal sloganlar, Türkiyenin en büyük kulubüyken, artık kemalizim bayrağını açıyorlar...Fenerbahçenin renklerine gidilmiyor, marjinal mesajlar vermek için gidiliyor...takım destek bekliyor...tribun taksimde, ali ismail korkmazda, berkin elvanda, izmirin dağlarinda....azizin hedefi bu olsa gerek...fb değil.
    Cevapla
  • Bafra 7 yıl önce Şikayet Et
    Dogru dedin. Ve bu gidiş Fb yi bitirecek.
    Cevapla
  • MAI 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu da kendini insanlar üstü birimi zannediyor nedir.Iyi biliyorsan gel yap.Aziz Yildirim gitmeli vesselam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle