F.Bahçe'den açıklama! 'Yeni transfer bu gece...'

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, görüşme halinde oldukları yabancı futbolcunun, en geç bu gece gelmesi gerektiğini söyledi.

F.Bahçe'den açıklama! 'Yeni transfer bu gece...'
F.Bahçe'den açıklama! 'Yeni transfer bu gece...'
GİRİŞ 28.01.2017 16:50 GÜNCELLEME 28.01.2017 16:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen toplantının ardından, basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, transfere ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı.

Kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını son sürat devam ettirdiklerini belirten Uslu, "Görüştüğümüz yabancı futbolcu şu anda Türkiye'den çok uzakta bulunuyor. Resmi imza işlemleri bir hayli vakit alacağından, oyuncunun en geç bu akşam Türkiye'ye gelmesi gerekiyor." diyerek her şeyin bugün netleşeceğini ifade etti.

Uslu'nun bu açıklamaları öncesi, Divan Kurulu sırasında konuşan Başkan Aziz Yıldırım da, yabancı bir oyuncuyla temas halinde olduklarını ancak transferin henüz netleşmediğini dile getirmişti.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 6
  • sivaslım 7 yıl önce Şikayet Et
    nie saklarlar acaba sanki devlet sirri arkadas
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Gidip ilgisiz yere oyuncu alıyorlar? Fenerbahçenin ihtiyacı çok iyi bir Orta saha oyuncusu ama ne yazıkki teknik Başkan ve Teknik heyet bu noksanı bir türlü göremiyor?.
    Cevapla
  • asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    sırf bjk almasın diye ozan tufan'a verilen 8 milyon euro ile adam gibi bir 10 numara alsak su an açık ara liderdik
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Rodruguinho büyük ihtimal :)
    Cevapla
  • yahya 7 yıl önce Şikayet Et
    transfer yaptık edası ile başta salma sıradan anlamsız transfer yapmayın. hele ki futbola para ya doymuş yaş kemale ermiş göbekli eski yıldız oyuncu almayın.ya genç gelicek vadeden alın ya bu işi bırakın salih le devam edin.5 ay sonra tiripspor da sözleşmesi bitecek mehmet ekici yi bedava transfer edin.
    Cevapla
  • Transfer 7 yıl önce Şikayet Et
    Ekici zor gider çünkü 1 ocak öncesi kendi kafasına göre görüşme yapmış fb ile. Ts fifa ya basvuru yapsa ekici de fb de ceza alır. Usta ondan fb ye ufaktan ara acılmsın diyor. Fb verdiği para iyi ama ts acısından bjk sartları daha klübe uygun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle