Emre Belözoğlu Volkan'a ne dediğini açıkladı!

Fenerbahçe, Başakşehir’i 1-0 mağlup ederken, maçta tüm gözler Emre Belözoğlu’nun üzerindeydi. Belözoğlu, tartışma konusu olan performansını anlattı.

Emre Belözoğlu Volkan'a ne dediğini açıkladı!
Emre Belözoğlu Volkan'a ne dediğini açıkladı!
GİRİŞ 24.01.2017 11:04 GÜNCELLEME 24.01.2017 15:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’ye karşı oynadığı her maçta olduğu gibi yine Emre ile ilgili polemikler konuşuldu. Taraftarından büyük sevgi gördüğü eski takımına karşı performansı tartışmalara konu edildi. Maç çıkışı Emre’ye gündemdeki konular soruldu.

Maçtan önce F.Bahçe taraftarının sevgi gösterisi seni etkiledi mi?

İlk maçta kazandıktan sonra sevinmem onları üzmüştü. Dün (önceki gün) böyle bir sevgi beklemiyordum. Benim de onlara olan sevgim hiç zaman azalmadı. Gösterdikleri sevgi ve ilgi maç öncesi duygusal anlar yaşamama neden oldu.

Peki bu durum maç performansını etkiledi mi?

Aslında etkilemedi ama kötü oynadım. Fenerbahçe maça iyi hazırlanmıştı. Sürekli pres yaparak üzerimize büyük baskı kurdular. Bu da iyi oynamamızı engelledi. Topun bana çarpıp gol olması moralimi çok bozdu. Kötü oynadım. Sadece oyun olarak değil sertlik olarak da kendimi iyi görmedim. Daha agresif olabilirdim. Belki de o duygusallık bilinç altımda performansıma etki etti. Kendi performansımı hiç beğenmedim.

Volkan Demirel ile maç öncesi gülüşmeniz sosyal medyada çok fazla polemik konusu oldu... Ne konuştunuz?

Ben onları kafaya takmıyorum. Okumuyorum bile. Volkan’a şunu söyledim: “Eskiden (F.Bahçe’de oynarken) kale seçiminde ‘Hangi kale olsun’ diye sana soruyordum. Şimdi yine sorayım mı?” Güldüğümüz şey buydu.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 11
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    peki volkan anlamış mı
    Cevapla
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya bi boş konuşmayın adam sadece agresif değildi bu maç.Gayet doğal adamın en saygılı olacağı yer kaptanlığımızı yaptı.Sizin maçlarda da aynı baskıyı yaptık.Millete iftira atmak ne kadar kolay olmuş dedikoduda hanımları geçtiniz.Burası Kadıköy Burdan Çıkış Yok..
    Cevapla
  • Beşiktaş 56 7 yıl önce Şikayet Et
    hehe maçı verelimmi hangi kaleye bana çarpıpta gol olsun yemezler
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe deykende galatasaray maçlarındaki performansı tartışılıyordu bunlar hep olan şeyler nedense medya emreyle bi ayrı uğraşıyo.
    Cevapla
  • Sezer 7 yıl önce Şikayet Et
    Profesyonellik yönü değil Fenerbahçe sevgisi maçta ağır bastı! Avcının hatası 90 dakika maçta tuttu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle