Fenerbahçe 10 kişiyle tutunamadı

Ziraat Türkiye Kupası C Gurubu 5’inci hafta müsabakasında Gençlerbirliği, sahasında Fenerbahçe konuk etti. Mücadele 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe 10 kişiyle tutunamadı
Fenerbahçe 10 kişiyle tutunamadı
GİRİŞ 18.01.2017 21:56 GÜNCELLEME 18.01.2017 23:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Fenerbahçe, Ankara 19 Mayıs Stadyumunda, karşı karşıya geldi. Karşılaşma her iki takımında bulduğu 2 golle 2-2 berabere sonuçlandı.

Goller 24. dakikada Karavaev, 29'da Serdar Gürler(p), 43. dakikada Caner Koca ve 83'te Vedat Muriqi'den geldi. Ayrıca Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı 26. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği liderliği garantilemiş oldu. Fenerbahçe ise 2. olarak gruptan çıkmayı garantiledi.

Gençlerbirliği: 2 - Fenerbahçe: 2

Stat: Ankara 19 Mayıs

Hakemler: Ümit Öztürk, Kerem Ersoy, Osman Gökhan Bilir

Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet Oğuz, Dos Santos, Kulusic, Halil İbrahim Pehlivan (Dk. 46 Vedat Muric), Isaah, Scekic (Dk. 46 Milinkovic), Ring (Dk. 71 Matei), Khalli, Aydın Karabulut, Serdar Gürler

Fenerbahçe: Fabiano, Savaş Polat, Yiğithan Güveli, Kadir Kaan Özdemir, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Salih Uçan, Karavaiev, Caner Koca (Dk. 46 Alper Potuk), Stoch, Chahechouhe (Dk. 83 Muhammed Samed Karakoç)

Goller: Dk. 24 Karavaiev, Dk. 43 Caner Koca (Fenerbahçe), Dk. 29 Serdar Gürler (Penaltıdan), Dk. 84 Vedat Muric (Gençlerbirliği)

Kırmızı kart: Dk. 27 İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 39 Scekic (Gençlerbirliği), Dk. 65 Yiğithan Güveli, Dk. 80 Salih Uçan (Fenerbahçe)

YORUMLAR 9
  • ahmet k. 7 yıl önce Şikayet Et
    video hakem için martta denemelere başlayacağız demiş demirören, gelecek sezonu niye bekliyorlar, derhal uygulamaya başlamaları lazım, bu federasyonla bu iş olmaz, bir fb'li olarak; penaltı doğru ancak ismail takılıp düşerken düşürüyor, en fazla sarı kart almalıydı, ki bunun harici hakem zaten skandal, hakemlere sığınmıyoruz ancak ortada, konyasporda aykut hoca da bas bas bağırıyor, bu kadar hata yapacaklarsa hakemleri 1.ligden, beyaz kümeden getirsinler, bu hakemler iyice palazlanmış, uşaklaşmış.
    Cevapla
  • Golden 7 yıl önce Şikayet Et
    Az daha ağla. Net gol pozisyonunu engellersen kırmızı kart verilir. Ayağım takıldı, yan yattım çamura battım gibi mazeretlerle kırmızı, sarı olmaz. Kural net ama işinize gelmiyor.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakem kırmızı kartla resmen hata yaptı?penaltı penaltı ama ismailin pozisyonunda kasıt yoktu,ayağı takılıp düşerken rakip oyuncuyu kontrolsüz bir şekilde itti..pozisyon açık Sarı karttı.bir takımı haksız yere 60 dakika 10 kişi oynatmak cinayettir
    Cevapla
  • Mmt 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbol oku izlemekle anlamıyorsun guxel karsim..çoğu kişi de foul yaparken kasıt olmaz kim kasıtlı penaltı yapar ki :) ayağım takıl di gözüme toz kaçtı diye mazeret yok net gol pozisyonu ve sen dusurdun bitti
    Cevapla
  • asdsa 7 yıl önce Şikayet Et
    ismail kaç maça çıktı. kaçında sarı - kırımızı kart yedi. Arkadaş uyarılmalı bence
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Pozisyon kırmızı değil ,Sarı kart.,futbol bilgin bu kadar?.
    Cevapla
  • Cimbomlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bjk fb tek maç bjk sahasında güzel maç olur inşallah
    Cevapla
  • İlhami 7 yıl önce Şikayet Et
    maç hangi kanalda ??
    Cevapla
  • çavreş 7 yıl önce Şikayet Et
    kanal d trt 1
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle