Fernandao'dan Milli Takım açıklaması!

Son dönemde yükselen formuyla dikkat çeken ve son 6 resmi maçta 8 gol kaydeden Fenerbahçe'nin Brezilyalı forveti Fernandao; Türkiye Milli Takımı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fernandao'dan Milli Takım açıklaması!
Fernandao'dan Milli Takım açıklaması!
GİRİŞ 18.01.2017 11:48 GÜNCELLEME 18.01.2017 11:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Brezilya basınına bir röportaj veren Fernandao, hazırlık maçları dahil son 8 maçta 12 gol atmasının hatırlatılması üzerine, "Çok mutluyum, Tanrı'ya şükürler olsun, her şey yolunda gidiyor. Sezon başında sakatlandım. Geri dönmenin zor olacağını biliyordum. Bu nedenle, sezonun ikinci yarısında elimden gelenin en iyisini yapmayı umuyorum. Goller atıyorum ve iyi bir iş çıkarıyorum. Şu anda mutluyum. 7 maçta 11 gol attım. Bunu arıyordum, bunun için çalıştım ve şu anda çok mutluyum" dedi. 

"Daha fazlasını istiyorum"

Şu anda Fenerbahçe'deki kariyerinin en iyi dönemini yaşayıp yaşamadığı sorulan Fernandao, "İyi bir andayım ancak Fenerbahçe'deki ilk senemde 25 gol attım. Bu sezon için daha fazlasını istiyorum ve atmak için yeterli zamanım var, önümüzde birçok maç olacak. Çok iyi başladığımı düşünüyorum. Sezon sonuna kadar bu şekilde gitmesini umuyorum, böylece iyi bir gol ortalaması yakalarım. Şu anda en çok istediğim şey bu" diye görüş bildirdi.

"Van Persie'den birçok şey öğreniyorum"

Robin van Persie hakkında da görüş bildiren Fernandao, "Robin van Persie ile rekabet benim için iyi. Harika bir oyuncuyla aynı pozisyon için rekabet etmek. Nasıl bir oyuncu olduğu hakkında yorum yapmaya gerek yok. Bu, daha sıkı çalışmam için beni motive ediyor. Her zaman hazır olmalıyım ki, fırsat geldiğinde takıma yardım edebileyim. Ve Tanrı'ya şükürler olsun, takıma yardım ediyorum, goller atıyorum. Takımdaki yerimi fethediyorum. Teknik direktöre de oynamam gerektiğini gösterdim. Teknik direktör beni ve Robin van Persie'yi zaten birlikte oynattı, bu da takım için iyi. Van Persie, 10 numara gibi oynayabiliyor, bunu başka takımlarda da yaptı ve burada da işe yarıyor. Onunla birlikte oynamak bir zevk. O, harika bir oyuncu, birçok şey öğreniyorum" ifadesini kullandı.

"Türk Milli Takımı'nda oynamak istiyorum"

Türkiye Milli Takımı için oynamak istediğini yineleyen Fernandao, "Bu halen planlarım arasında yer alan bir durum. Bu ülke için oynamak benim için çok büyük bir mutluluk olur. Aslında, şu anda durum biraz karışık fakat ben halen çok istiyorum. Türkiye'de neler yaptığımı görebildiklerini umuyorum. Bu formayı giymek bir onur olur. Eğer iş bana kalsaydı, kabul ederdim ancak insanların ne istediğini beklemek gerekiyor. Türkiye için oynamanın benim için onur olacağını net bir şekilde belirttim. Bu sezonun nasıl biteceğine bakalım, belki Türkiye'nin planları arasında olabilirim" dedi.

YORUMLAR 2
  • Iman 7 yıl önce Şikayet Et
    15 kilo ver.Sen dunyanin en iyi forveti olmasan ben birsey bilmiyorum.
    Cevapla
  • martli 7 yıl önce Şikayet Et
    uzak dur...
    Cevapla