İtiraf etti! "Ben dahil 8 kişi FETÖ üyesiyiz"

FETÖ’cü polislerin Sürmene’de F.Bahçe otobüsüne saldırı yapılan noktada görevli olan bekçi Nurettin Çakır’ın ifadesini almadığı belirlendi.

İtiraf etti! "Ben dahil 8 kişi FETÖ üyesiyiz"
İtiraf etti! "Ben dahil 8 kişi FETÖ üyesiyiz"
GİRİŞ 18.01.2017 11:26 GÜNCELLEME 18.01.2017 16:18
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Trabzon'un Sürmene ilçesinde 4 Nisan 2015'te şoförün yaralanmasına rağmen aracı durdurmayı başararak büyük faciayı önlediği Fenerbahçe otobüsüne yönelik silahlı saldırı sırasında, köprü üzerinde görevli olduğu belirlenen Bekçi Nurettin Çakır'ın saldırı ile ilgili olarak ifadesinin alınmadığı ortaya çıktı.

MESLEKTEN İHRAÇ EDİLDİLER

Soruşturmayı yürüten ve olay yerindeki bekçiyi "Görmeyen" polislerin tamamı da meslekten ihraç edildi. 7'si tutuklu, biri de firarda olan 8 polis hakkındaki soruşturma da sürüyor.



DİĞER POLİSLER DE FETÖ ÜYESİYDİ

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan soruşturmada 4 çocuk babası bekçi Nurettin Çakır'ın FETÖ'cü olduğu ortaya çıkmıştı.

Tutuklanan Çakır'ın darbe gecesi kendisinde olan Emniyet Müdürlüğü'ndeki silah deposunun anahtarını sakladığı belirlenmişti. Çakır her yerde aranmasına rağmen, kendisindeki anahtarı karakola getirmedi.



Yakalandıktan sonra bağlı olduğu polis müdürlerinin de FETÖ üyesi olduğunu itiraf eden Çakır, ifadesinde "Beni Ö.K. aramış ama telefonu duymadım. Saat 01.30'da sala okundu. Sahilden emniyete ulaştım. Biraz dolaşıp eve döndüm" dedi.

YORUMLAR 27
  • HBV iki 7 yıl önce Şikayet Et
    HBV yorumların cok kiymetli. Takip ediyorum.
    Cevapla
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    aah.h... iste neden Yunanistana karsi MACI kaybettiler... 2009-2010 da!
    Cevapla
  • Bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa! Fetö diyoruz yıllardır.
    Cevapla
  • Osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbol camiasında takımları ve taraftarları birbirine düşürmek ve hatta siyasilerle karşı karşıya getirmek için planlı olarak çalışan ekipler var. Stat açılışlarındaki yuhlamalar, özellikle seçilen bazı taraftar derneklerinin iktidarlar karşı karşıya getirilmeye çalışılması, büyük takımların taraftarlarının birbirine karşı kışkırtılması için ortaya atılan iddialar... Hepsi bir merkezden ve planlı.
    Cevapla
  • birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Her pisliğin altından bunlar çıkıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle