Advocaat'tan 10 numaraya 4 deneme!

Fenerbahçe'deki 10 numara krizi Adanaspor maçında sahaya yansıdı. Advocaat, 90 dakikada 4 farklı oyuncuyu forvet arkasında denedi

Advocaat'tan 10 numaraya 4 deneme!
Advocaat'tan 10 numaraya 4 deneme!
GİRİŞ 17.01.2017 09:11 GÜNCELLEME 17.01.2017 09:11

Fenerbahçe, Kadıköy'e lig sonuncusu olarak gelen Adanaspor'dan bir puanı zorla alırken, maç içinde teknik direktör Dirk Advocaat'ın yaptığı hamleler, sorunun ne olduğunu net bir şekilde gösterdi. 

Advocaat, 90 dakikada tam 4 kez forvet arkası pozisyonundaki oyuncuyu değiştirdi. 1 Maça Ozan Tufan'la başladı. Genç oyuncu, tam 10 numara gibi oynamasa da Souza ile Topal'ın önündeki isimdi. 2 Mehmet Topal sakatlanınca, Ozan onun yerine, Aatif da 10 numara pozisyonuna geçti. Ama performansıyla tribünlerden tepki aldı. 3 Advocaat, Aatif'a müdahale etti, Salih'i oraya monte etti. Salih'le kıpırdanmalar görünse de 'işte aranan kan' dedirtmedi. 

4 Son olarak Van Persie, Fernandao'nun arkasında ikinci forvet olarak oyuna dahil oldu Salih geriye çekildi. Fenerbahçe, sezon başından bu yana aynı bölgede sıkıntı yaşıyor. Ara transferde bitime 2 hafta kala çözüm bulunabilmiş değil. Mehmet Ekici transferi gerçekleşmezse, yönetim ne yapacak merak konusu.

JOSE SOSA UMUDU!

Takım içerisinden aradığı 10 numarayı bulamayan, Mehmet Ekici hedefine ise ulaşamayan Fenerbahçe, yeniden Jose Sosa umuduna sarıldı. Sarılacivertli idareciler, bugün Milano'da Arjantinli futbolcu ile masaya oturacak. Fenerbahçe, daha önce de gündemine gelen Beşiktaş'ın eski futbolcusunu sezon sonuna kadar Milan'dan kiralamak istiyor. Sosa, bu sezon 4'ü ilk 11 olmak üzere sadece 6 lig maçında görev yaptı.