Aziz Yıldırım'dan sürpriz transfer açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Adanaspor'un 2-2 berabere bittiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'dan sürpriz transfer açıklaması!
Aziz Yıldırım'dan sürpriz transfer açıklaması!
GİRİŞ 15.01.2017 21:52 GÜNCELLEME 16.01.2017 17:38
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım, transfer konusunda da önemli açıklamalarda bulunurken, Mehmet Ekici ve Samuel Eto'o konusuna değindi.

"Mehmet Ekici, Galatasaray ile görüşmüş"

Mehmet Ekici'yi ilk başta talip olmadıklarını söyleyen Aziz Yıldırım ''Mehmet Ekici'ye talip olmadık. Galatasaray ile görüşmeler yapıyormuş, öğrendik. Trabzon'dan bize, benim yakın olduğum insanlara söylenmiş. Fenerbahçe istiyorsa, görüşelim dediler. 2 ay önce Aatif ve Fernandao'yu istediler, veremeyeceğimizi ifade ettik. Hocayla konuştuk, Aatif ile bir takas olursa verebilirsniz dediler. Aatif artı 500 bin euro vereceğimizi söyledik. Şekip Bey yürüttü görüşmeleri. Aatif'i çağırdık, biraz düşündü, "Ben gitmek istemiyorum" dedi. Hocaya sorduk, gönderin gelsin o zaman dedi. Aatif'a 6-7 kulüp transfer teklifi yaptı. Kendisi gitmedi, kaldı. Trabzon'a bunun karşılığında parasal transferi yapalım diye teklif yaptık. Son olarak 2 milyon euro önerdik, onlar da "Hayır" dedi. Bizi bu safhadan sonrası ilgilendirmiyor. Trabzonspor'un oyuncusudur. Sezon sonu da oturur, bize gelmek istiyorsa, konuşuruz. Tercihinin Fenerbahçe olduğunu çocuk ifade ediyor'' ifadelerini kullandı.

"Samuel Eto'o'ya teklif yapmadık"

Aziz Yıldırım, Samuel Eto'o konusuna da değinirken, ''Eto'o konusuna biz girmedik. Hocaya sordurdum, Hasan'a sordurdum. Eto'o düşüncesi varsa devreye girelim. Hayır, öyle bir düşüncem yok dedi. Antalyaspor Başkanı değerli bir insanı, kulüp üyemiz, babasını iyi tanıyorum. Hiç konuşmadım. Aatif transferi konusunda beni aradı. Sitem ettim'' dedi.

Aziz Yıldırım son olarak ''Üst akıl olarak bana ihtiyaçları yok oranın. Divan'da konuşacağım, çok oyuncu gelmek istiyor. Nasıl anlıyorsanız. Tek tek söyleyeceğim. Biz kimsenin oyuncusuna hiçbir şekilde ne konuşma yaptık, ne de ayartma gibi bir pozisyona düştük. Biz hep açık söyledik, açık konuştuk, açık yaptık. Ekici, Fenerbahçe'ye gelmesin, Fenerbahçe kuvvetlenir. Ya 1 oyuncuyla kuvvetlenme ne kadar olur ya, saçma bir olay var ortada'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 15
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    aziz başkan allah aşkına bırak artık bu başkanlığı ali by görmek istiyoruz
    Cevapla
  • çetin 7 yıl önce Şikayet Et
    sezon başında hoca değiştir. 4 senedir 10 numaraya futbolcu alma. dengesiz bir çoğu gereksiz yanlış oyuncu al. son marifeti karayaev denen oyuncu. sonrada çıkıp sağa sola saldır.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam hakli olmasada hakli diyelim ve fbde baskan olarak kalir ins. galatasarayin en fazla sampiyonluk gormus baskani
    Cevapla
  • selim 7 yıl önce Şikayet Et
    yanlız bir fenerbahçeli olarak antalyaspor başkanının bizim klüpe üye olması bana bile garip geldi. gerçi yanlışta anlamış olabilirim babasımı üye kendisi mi bilen varsa söylesin
    Cevapla
  • Manam61 7 yıl önce Şikayet Et
    ne ekersen inu bicersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle