Fenerbahçe'nin Sosa teklifi ortaya çıktı!

31 yaşında yıldız için AC Milan’a yarım sezon karşılığı 1 milyon Euro teklif edildi. Satın alma opsiyonu için de 4 milyon Euro önerildi.

Fenerbahçe'nin Sosa teklifi ortaya çıktı!
Fenerbahçe'nin Sosa teklifi ortaya çıktı!
GİRİŞ 21.12.2016 12:10 GÜNCELLEME 21.12.2016 15:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe sezon başında 7.5 milyon Euro karşılığı Beşiktaş'tan Milan'a transfer olan Arjantinli Sosa için harekete geçti. Kötü performansı yüzünden İtalyan kulübünden ayrılma noktasına gelen yıldız futbolcuyla hemen hemen her konuda anlaştı. Milan'da gözden düşen ve satış listesine konulan Sosa ile temas kuran Sarı-Lacivertliler Arjantinli'den "gelirim" yanıtı aldı. 

MİLAN SATMAK İSTİYOR 

Milan'a yarım sezon için 1 milyon Euro teklif eden Sarı-Lacivertliler'e, İtalyan kulübünden "Gelin görüşelim" cevabı geldi. Kiralık bedeline olumlu yaklaşan Milan'ın sezon sonunda Sosa'yı satış opsiyonu ile elinden çıkartmak istediği ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin ise Sosa'yı sezon sonunda renklerine katmak için en fazla 4 milyon Euro ödeyebileceği belirtildi. 

BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞACAKLAR

Sosa'yı 7.5 milyon Euro'ya alan Milan'ın Arjantinli oyuncudan zarar etmemek için bu rakamı artırmak istediği ifade edildi. Fenerbahçe ise 31 yaşındaki oyuncu için daha fazla bir ücret ödemek istemiyor. Ancak Milan'ın başka bir teklif gelmemesi halinde Sosa'yı Fenerbahçe'ye vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Sarı- Lacivertliler, yıldız futbolcuyu transfer ederek Beşiktaş'a önemli bir çalım atmayı planlıyor. (Takvim)

YORUMLAR 4
  • şeref 7 yıl önce Şikayet Et
    bjk dan ayrılanın işi rasgitmiyor...
    Cevapla
  • reşitt 7 yıl önce Şikayet Et
    Geleninde pek rast gitmiyor.Caner gibi.
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğru gökhan kendi kalesine gol atıyor emekliliğin tadını çıkarıyor
    Cevapla
  • SAYTIN 7 yıl önce Şikayet Et
    inandırıcı degil.
    Cevapla