Salih Uçan takasla F.Bahçe'den ayrılıyor!

Gençlerbirliği’nden İrfan Can Kahveci’yi listeye alan Fenerbahçe oyuncunun bonservisi için paraya ek Salih’i de verecek.

Salih Uçan takasla F.Bahçe'den ayrılıyor!
Salih Uçan takasla F.Bahçe'den ayrılıyor!
GİRİŞ 16.12.2016 10:13 GÜNCELLEME 16.12.2016 11:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gençlerbirliği'nin 21 yaşındaki yıldızı İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'nda 2-1 yendikleri maçta 1 gol 1 asistlik performansı ile başrolü oynarken, Advocaat'ın da dikkatini çekmeyi başardı.

Fenerbahçe yönetiminin oyuncunun durumunu yakından takip ettiği, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte tarafların bir araya geleceği kaydedildi. Finansal Fair-Play nedeniyle bonservis sınırı bulunan Fenerbahçe'nin, İrfan Can'ın bonservisi için paranın yanı sıra takımda forma şansı bulamayan 22 yaşındaki Salih Uçan'ı da Gençlerbirliği'ne önereceği ileri sürüldü. Bu yolla Salih'in de gelişimini sürdürmesini sağlamış olacak.



İrfan Can Kahveci, bu sezon Gençlerbirliği formasıyla 14 lig maçında forma giydi. 11 karşılaşmaya ilk 11'de başlayıp 884 dakika sahada kalan oyuncu 1 gol atarken, 2 de asist yaptı.

Belçika Ligi ekiplerinden Eupen'da forma giyen 19 yaşındaki Nijeryalı golcü Henry Onyekuru, Fenerbahçe'den gelen teklifi reddettiğini açıkladı. Afrika basınına konuşan Onyekuru, "Bu kulüplerin beni istemesi harika bir duygu. Belki seneye giderim" dedi.

YORUMLAR 4
  • Anadolu 7 yıl önce Şikayet Et
    Konyasporda uçar bu çocuk
    Cevapla
  • 9 köyün delisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor için düşünülmüştü istemezuk.Bize uymaz karakter olarak. En uygunu malum takıma olur tamda benzeşir karakterleri.
    Cevapla
  • huseyyn 7 yıl önce Şikayet Et
    bundan iş çıkmaz boşa para ödememek lazım
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 7 yıl önce Şikayet Et
    çok yetenekli AMMA adam da bi gram hırs yok be ABİ:
    Cevapla