'Bu pozisyona gol veren hakemin kokartını sökerim'

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a 1-0 yenildiği maçın hakemi Cüneyt Çakır'a yöneltilen eleştiriler için MHK başkanı Yusuf Namoğlu'ndan açıklama geldi.

'Bu pozisyona gol veren hakemin kokartını sökerim'
'Bu pozisyona gol veren hakemin kokartını sökerim'
GİRİŞ 15.12.2016 10:28 GÜNCELLEME 15.12.2016 10:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Antalya'ya deplasmanda yenilerek zirvenin 7 puan gerisine düştü. Sarı-lacivertlilerin hedefinde ise maçı yöneten Cüneyt Çakır ve MHK vardı.

Özellikle Sow'un faul gerekçesiyle sayılmayan golü tartışmaların odağına otururken, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, maçın hakemi Cüneyt Çakır'a sahip çıktı. Namoğlu önceki gün profesyonel hakemlerle Riva'da yaptığı eğitim toplantısında son hafta yaşanan hakem hatalarını masaya yatırdı.

Görüntülerin kullanılmadığı genel bir sohbet toplantısında MHK Başkanı, hakemlere moral verici bir konuşma yaptı. Hakemlerin birçoğu lig ve kupa maçları sebebiyle haftanın ilk eğitim çalışmasında yoktu.

Namoğlu, Sow'un röveşeta golünün faul gerekçesiyle iptal edilmesiyle ilgili olarak, "Karar son derece doğru. Buna gol verecek hakemin kokardını gider evinden söker alırım" diyerek pozisyonun çok net bir faul olduğunu vurguladı.

"Laptop" arızalanınca...

MHK Başkanı Namoğlu, Beşiktaş-Bursaspor maçının sonrasındaki bombalı saldırıyı statta iken yaşayan Bülent Yıldırım ve Suat Arslanboğa'ya da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Statta maç sonrası bir toplantı yapan gözlemci ve hakemlerin saldırıdan kıl payı kurtulmalarını sağlayan ilginç bir olay da ortaya çıktı. Hakem ve gözlemciler maçın özet görüntülerini bilgisayardan izlemek istedi.

Ancak diz üstü bilgisayarda yaşanan arıza bir türlü giderilemeyince hakem ve gözlemcilerden oluşan ekibin stattan ayrılmaları gecikti. Bu 10-15 dakikalık gecikme hakemlerin bombalı saldırı esnasında stat içinde kalmalarını sağladı. Bu gecikme belki de onları bombadan korudu.

Yusuf Namoğlu bu konuyla ilgili de hakemleri dinledi. Olayın ayrıntılarını öğrenen MHK Başkanı hayretini dile getirirken, geçmiş olsun dileklerini bir kere daha tekrarladı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 9
  • taraf 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam gs li,bir yerlere gönderme yapıyor belli..Musanın röveşataları rahatsız etti anlaşılan..Allahtan uefanın başında değil.. Avrupadaki gollerde güme giderdi..
    Cevapla
  • caner 7 yıl önce Şikayet Et
    Verilmeyen Penaltılar var namoğlu.
    Cevapla
  • Fair play 7 yıl önce Şikayet Et
    Peki verilmeyen penaltılar için yorumu ne oldu çok merak ettim. Yoksa hiç yorumda bulunmadimi. Önce kendi vicdanını kontrol etsin çünkü onu söküp almışlar
    Cevapla
  • ali haydar bektaşi 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaç defa yorum yaptık, futbol kurallarını bilmeden vede fanatikçe yorum yaparak toplumun tansiyonunu yükseltenlere meydan vermeyelim. Bunlar içinde ne yazık ki eski futbolcuları görmek insanı üzüyor.
    Cevapla
  • Alperen 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet daha önce hata yapan bir çok hakemin kokartını söktü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle