Moussa Sow'a 30 milyon euro!

Arka arkaya attığı röveşata gollerle parmak ısırtan, son olarak Avrupa Ligi'nde 'haftanın futbolcusu' seçilen Moussa Sow, Çinlilerin iştahını kabarttı.

Moussa Sow'a 30 milyon euro!
Moussa Sow'a 30 milyon euro!
GİRİŞ 11.12.2016 09:51 GÜNCELLEME 11.12.2016 09:51

Fenerbahçe'nin Dubai ekibi Al Ahli'ye geçen sezon 16 milyon euro'ya satıp bu sezon kiraladığı futbolcuya Uzakdoğu'dan müthiş bir rakam önerildiği yazıldı. Dubai'nin Al Bayan gazetesi, Çinlilerin, 30 yaşındaki forvet için Al Ahli'ye 30 milyon Euro'luk bir teklif yaptığını iddia etti.

MARSİLYA VE LILLE DE VAR

Haberde Moussa Sow ile Fransız ekipleri Marsilya, Lille ve Premier Lig ile Rusya'dan birkaç takımın daha ilgilendiğinin altı çizildi. Gazete, Al Ahli'nin Fenerbahçe'nin de izin vermesi durumunda Senegalli oyuncuya gelen bu astronomik rakamı kabul etmek istediği detayını da paylaştı.

ALLAH'TAN GELEN YETENEK

Fenerbahçe'de son 35 günde 3, toplamda 7 röveşata gol kaydeden Moussa Sow, spektaküler golleri için şu yorumu yapıyor: "Belki Allah'tan gelen bir şeydir. Böyle goller atmayı seviyorum. Topa röveşata vurmayı seviyorum."

FENERBAHÇE'YE DE PAY VERİLECEK

Sow'un transferinde kilit takım ise Fenerbahçe... Golcü oyuncunun, sarı-lacivertlilerle sezon sonuna kadar sözleşmesi olması nedeniyle, Al Ahli'nin transfer parasının bir kısmını önererek Fenerbahçe'yi ikna edeceği öne sürüldü.

KAYNAK: SABAH