Mehmet Topal: Öyle yorgunum ki artık...

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın vazgeçilmezi olan Mehmet Topal, yorgunluktan dert yandı.

Mehmet Topal: Öyle yorgunum ki artık...
Mehmet Topal: Öyle yorgunum ki artık...
GİRİŞ 10.12.2016 14:30 GÜNCELLEME 10.12.2016 14:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Feyenoord mücadelesini kazanıp tur atlamalarına rağmen kötü oynadıklarını itiraf eden başarılı futbolcu son haftalarda takım halinde düşüşlerini yoğun maç temposuna bağladı.

Sezon başı art arda yaşadıkları puan kayıplarını telafi etmek için ekstra enerji harcamak zorunda olduklarını belirten Topal, gelecek adına ise umutlu konuştu:

"Üst üste birbirinden büyük ve önemli maçlar oynadık. Herkeste bir yorgunluk olması gayet doğal. Öyle ki yorgunluğum artık yüzüme bile vurmuş durumda. Beşiktaş derbisinde bir tehlike atlatmıştım. Burada da kasığımı tutarak oyundan çıktım. Bir zorlama var ama ciddi bir şeyimin olduğunu düşünmüyorum. Dedim ya, yorgunluğun verdiği sinyaller bunlar.

'AVANTAJIMIZI İYİ KULLANDIK'

Burda sergilediğimiz oyun futbolseverler tarafından beğenilmemiş olabilir. Buna saygı duyarım. Ancak Hollanda'ya avantajlı gelmiştik ve öne geçince de hem skoru hem de kendimizi korumak istedik. Sahada hiçbir arkadaşımızın %100'üyle mücadele ettiğini sanmıyorum. Bize yetecek kadar oynadık ve istediğimizi de aldık. Zaten bu trafikte önemli olan kazanmak.

Bir süreliğine Avrupa maçlarına ara vereceğiz. Hafta içlerinde dinlenme fırsatımız olacak. Bunları iyi değerlendirmemiz lazım. Takım olarak sezon başına göre çok farklıyız. Herkesin görevi belli ve bunu kusursuz bir şekilde yerine getiriyor. Hal böyle olunca ortaya da iyi sonuçlar çıkıyor."

YORUMLAR 1
  • Ta.Bil.Mus.Kekeç 7 yıl önce Şikayet Et
    Kötü maçlar yöneten hakemler oldukça fenerbahçe daha çok puan kaybeder. Beşiktaş üçüncü yıldızı taksın diye uğraştıklarında şampiyonluk umudu % 10 bile değil...
    Cevapla