F.Bahçe'ye piyango! Van der Wiel'e talip çıktı

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Hollandalı oyuncuya Katar ve Dubai ekiplerinden ciddi teklifler geliyor.

F.Bahçe'ye piyango! Van der Wiel'e talip çıktı
F.Bahçe'ye piyango! Van der Wiel'e talip çıktı
GİRİŞ 07.12.2016 12:32 GÜNCELLEME 07.12.2016 12:32

Fenerbahçe'ye Van der Wiel müjdesi. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Hollandalı futbolcu daha ligin ilk yarısı tamamlanmadan gözden çıkarıldı.

Saha içindeki yetersiz performansının yanı sıra geçtiğimiz günlerde katıldığı bir dergi çekiminden geç dönen ve bu yüzden antrenmanı kaçıran Van der Wiel'in bu hareketi bardağı taşırmıştı. Hollandalı oyuncunun temsilcisi İstanbul'a çağrıldı ve bu görüşmenin ardından yolların ayrılması kararı alındı.

Bu gelişmelerin ardından kendine kulüp arayan tecrübeli sağ bek, Arap kulüpleriyle temaslara başladı. Hollandalı futbolcunun temsilcisinin, bir süredir Katar ve Dubai ekipleriyle ciddi transfer görüşmeleri yaptığı öğrenildi. Wiel'in de artık ayrılmak istediği ve Hollandalı futbolcuya sarı-lacivertli kulüpteki ücretine yakın bir ücret teklif edildiği belirtildi. 

FENERBAHÇE PARANIN TAMAMINI İSTİYOR

Fenerbahçe, Hollandalı futbolcuyu transfer ederken bonservis bedeli ödemedi. Bu durum sayesinde Van der Wiel yıllık ücretinin yanı sıra bir de imza parası almıştı. Bu nedenle yönetim, Hollandalı yıldıza şu ana kadar ödediği paranın tamamını istiyor. Wiel'in ayrılmasıyla birlikte sarı-lacivertli kulüp bonservis geliri elde edecek. UEFA ile yapılan mali anlaşma çerçevesinde transfer kısıtlaması ile karşı karşıya olan Fenerbahçe için buradan gelecek para büyük önem taşıyacak.

Bu arada sarı-lacivertliler orta saha bölgesine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başı yaratıcı bir orta saha transferi için girişimler olsa da sonuç çıkmamıştı. Şimdiki hedef devre arası bu sıkıntıyı gidermek. Yöneticiler, Teknik Direktör Advocaat'ın raporu doğrultusunda bir süredir ciddi araştırmalar ve görüşmeler yapıyor.

KAYNAK: MİLLİYET