Tribünde çılgına dönen Aziz Yıldırım'a PFDK şoku!

Beşiktaş derbisinde rakip takım yöneticilerine dönerek sert ifadeler kullandığı ortaya çıkan Aziz Yıldırım PFDK'ya sevk ediliyor.

GİRİŞ 06.12.2016 16:02 GÜNCELLEME 06.12.2016 17:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş derbisinde cep telefonu ile çekilen görüntüleri Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Yıldırım'ın sözlerinin ardından TFF Hukuk Müşavirliği'nin nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyordu ve o karar geldi. 

Yayıncı kuruluş dışındaki görüntüleri delil olarak kabul etmeyen TFF Hukuk Müşavirliği, Aziz Yıldırım'ın PFDK'ya sevkini spormentliğe aykırı davranıştan dolayı gerçekleştirecek. Derbinin temsilcisi Ahmet Hamdi Usta'nın Aziz Yıldırım'ın protokol tribünü ön sıralarına doğru yöneldiğini ve sinirli hareket ve tavır içinde olduğunu ancak olay mahalline uzak oluşu ve gürültü nedeniyle Yıldırım'ın ne dediğini duyamadığını raporunda yer vermesi, Yıldırım'ın PFKD'ya sevkinin sportmenliğe aykırı davranıştan gerçekleşmesini sağlayacak.

AZİZ YILDIRIM NELER SÖYLEDİ?

Yıldırım'ın protokolde yer alan Futbol Federasyonu Başkanvekili Nihat Özdemir ve Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi'ye yönelerek "Yarından itibaren federasyondaki bütün Beşiktaşlı yöneticiler gidecek. Yarından itibaren büyük bir savaş başlayacak. Ayıp bu ne ya... Bu nasıl yönetim? Böyle rezillik görmedim. Hakemler bu Beşiktaş'ı daha ne kadar koruyacak" sözleri kullandı.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ DA PFDK'YA SEVK EDİLECEK

Öte yandan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da, tribün olayları, tribünlerde açılan bazı pankartlar sebebiyle PFDK'ya sevk edildiği açıklandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 11
  • Ali Veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam Fenerbahçe ye YAKIŞMIYOR..!!!
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşa 2004 yılında oynadığı oyunu tekrar etmeye çalışıyor aziz. buna fırsat verilmemeli.
    Cevapla
  • Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam klüp başkanımı yoksa mafya babasımı. bu kadar olaydan sora hala başkan olarak duruyosa, demekki fenerbahçede demokratik bir başkanlık sistemi yok. o koltukta hala oturması fenerbahçeyi yıprattığı gibi, türk futbolunu fitneden arındarmaktanda engelliyor.
    Cevapla
  • sedat 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne pis adam bu, illa ben kazanmaliyim, haklı haksız hiç farketmiyor yeter ki ben kazanayım diyor çok pis adam çok
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bjk li federasyon baskani bjk li memurlar oh ne ala isteyen(bjkliler) istedigini pfdk lik yapiyo adalet ortadan kalkinca ayaklar bas olurmus simdi bunu goruyoruz bjk yi sampiyon yapmak icin daha neler yapacaklar bakalim
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    sacmalamissin. nihat özdemir hangi takımlı. eziksiniz ok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle