Fenerbahçe'ye derbi öncesi büyük müjde!

9 Kasım’daki Belçika maçında sakatlanan Jeremain Lens, bugün takımla çalışmalara başlayacak. Hollandalı yıldız, derbide sahada olmak istiyor.

Fenerbahçe'ye derbi öncesi büyük müjde!
Fenerbahçe'ye derbi öncesi büyük müjde!
GİRİŞ 01.12.2016 10:26 GÜNCELLEME 01.12.2016 11:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Jeremain Lens, 1 yıl aranın ardından Hollanda Milli Takımı’na çağrılmış ancak Belçika ile 9 Kasım’da oynanan maçta sakatlanmıştı. Yıldız futbolcu, önceki günkü antrenmanda takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirmişti. Sağlık ekibi, dün Lens’i son kez kontrolden geçirdi. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, hiçbir sorunu kalmayan 29 yaşındaki futbolcunun artık takıma katılabileceğinin müjdesini verdi. Jeremain Lens, bugünden itibaren arkadaşlarına katılacak. Hollandalı yıldız, Beşiktaş maçından önce takımla birlikte 2 antrenmanda yer alacak. 

Gözler Advocaat’ta

Başarılı kanat oyuncusu, derbide mutlaka görev almak istiyor. Bu talebini hocası Dick Advocaat ile de paylaştı. Ancak tecrübeli teknik adamın nasıl bir karar vereceği belli değil. Advocaat, yarınki son antrenmandan sonra kadroyu şekillendirecek. Lens’in ilk 11’de olmasa bile maç kadrosunda yer alması bekleniyor.                            

YORUMLAR 4
  • Serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanki messi oynayacak
    Cevapla
  • Ta.Bil.Mus.Kekeç 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet Fenerbahçe'nin messisi zoruna mı? gitti
    Cevapla
  • ,,,,,,. 7 yıl önce Şikayet Et
    Hangi takımın futbolcusu olmasının bir önemi yok. Adamlar ayakları ile para kazanıyor. Yazık, sakatlanmalara çok üzülüyorum
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    ozaman beşiktaş düşünsün :)))
    Cevapla