Emenike ve Ozan Tufan dönüyor

Fenerbahçe’de gözler, Avrupa Ligi’ndeki Zorya maçına çevrildi. Advocaat, her ne kadar formda olsa da Van Persie’yi dinlendirip forvette Emenike’yi oynatabilir.

Emenike ve Ozan Tufan dönüyor
Emenike ve Ozan Tufan dönüyor
GİRİŞ 23.11.2016 08:27 GÜNCELLEME 23.11.2016 13:15

Advocaat sinyali vermişti

Sarı-Lacivertliler, yarın Zorya ile sahasında önemli bir maça çıkacak. Dick Advocaat, bu mücadelede kadroda değişime gitmeyi planlıyor. Hollandalı teknik adam, İstanbul’daki Manchester United mücadelesinde Van Persie’yi yedek bırakmış, “Kendisiyle konuştuk. Haftada 2 kez oynatmamanın daha doğru olacağını düşündük” demişti.

Yıldız forvet şu anda son derece formda olsa da Zorya karşısında da yedek kalma ihtimali yüksek. Ukrayna ekibi karşısında Emmanuel Emenike’nin ileri uçta görev yapması, Sow’un ise bu kez sol kanada geçmesi bekleniyor.

Josef’in yerine Ozan

Derbide cezalı olan Mehmet Topal, Zorya karşısında 11’deki yerine dönecek. Ancak bu kez de Josef De Souza’nın oynamama ihtimali var. Galatasaray maçında sakatlanan Brezilyalı oyuncu, yapılan 2 antrenmanda da yer almadı.

Advocaat böyle durumlarda futbolcularını riske etmemeyi seçiyor. Derbide Topal’ın yokluğunda Neustadter oynamıştı. Ancak Ozan Tufan da artık tamamen hazır. Tecrübeli teknik adamın, yarın akşamki mücadelede tercihini oyun stili Josef’e daha yakın olan Ozan’dan yana kullanacağı öğrenildi.