Fenerbahçe'de bu sezon bir ilk!

Fenerbahçe, Manchester United maçı öncesi taraftarların biletlere yoğun ilgi göstermesi sonrası gün gün satılan bilet adedini açıklamaya başladı.

Fenerbahçe'de bu sezon bir ilk!
Fenerbahçe'de bu sezon bir ilk!
GİRİŞ 01.11.2016 12:58 GÜNCELLEME 01.11.2016 15:26
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

31 Ekim günü yapılan ilk açıklamada 8.573 bilet satılırken, 24 saat içinde satılan bilet adedi 15.151'e yükseldi. Fenerbahçe taraftarının biletlere gösterdiği yoğun ilgi devam ederken, satılan bilet sayısının maç saatine kadar 30 binlere yükselmesi ve kombineler ile birlikte Kadıköy'de bu sezon ilk kez 45 bin dolaylarında taraftarın olması bekleniyor.

Fenerbahçe taraftarları, Kadıköy'deki son 5-0'lık Karabükspor galibiyeti sırasında sadece 1500 civarında bilet satın alırken, 1-1 berabere kalınan Alanyaspor maçında ise tribünde toplam 18.903 taraftar yer almıştı.

Fenerbahçe, iki Süper Lig maçında bilet indirimini uygularken, Manchester Unitedmaçında en ucuz bilet 75 Türk Lirası olmasına karşın gösterilen ilgi, kulüp yönetiminde de büyük heyecan uyandırdı.

YORUMLAR 7
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hahaha millete bak yaaa sanki fenerbahce icin maca gidiyorlar, manuyu izlemeye gidiyor millet :)
    Cevapla
  • he he 7 yıl önce Şikayet Et
    kendi adina konus kardes
    Cevapla
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu fenerbahçe taraftarı gerçekten çılgın.yine dayanamadılar.Tebrik ediyorum,bayan taraftarıylada 50.000 taraftarla stadi doldurdu.
    Cevapla
  • TAYGUN 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe taraftarı böyledir hep hüsrana uğrayacağı maçları doldurur örneğin trabzon maçı full ama bursa şampiyon inşallah bu perşembe akşamıda böle olurmaz
    Cevapla
  • sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    millet pogba ibrahimoviçi görmeye gidiyor
    Cevapla
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe taraftarı hakkaten büyük taraftar. Bu berbat futbola rağmen para verip maç izlemeye gidiyor.
    Cevapla
  • Cej 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni teknikdirektör geldi ilk kez Türkiye de takım çalıştırıyor lige ve takıma yabancı. Yeni oyuncular geldi kadronun kemik oyuncuları gitti takımdan yeni oyuncular dahil oldu takımda oyun kurucu yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle