Aziz Yıldırım'dan 'istifa' açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin kasım ayı sayısındaki başyazısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'dan 'istifa' açıklaması!
Aziz Yıldırım'dan 'istifa' açıklaması!
GİRİŞ 29.10.2016 12:19 GÜNCELLEME 29.10.2016 15:36

Sezon öncesi eski teknik direktör Vitor Pereira'yla yola devam etme kararı aldıklarını ancak Portekizli ismin takımı terk ederek ülkesine döndüğünü hatırlatan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Tüm bu gelişmeler ve yeni transferler ile oluşan futbolcu grubunun uyum sürecindeki sıkıntılarıyla beraber takımımız, ligde istenilen performans düzeyine henüz ulaşamamıştır. Ancak başta teknik direktörümüz Dick Advocaat ve tüm futbolcuların kazanma hırsı, Fenerbahçe'yi layık olduğu yere taşıyacaktır."

"Yönetimi belirleyen yegane irade, genel kuruldur"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, yazısında, son zamanlarda kendisine istifa etmesi yönünde yapılan protestolara da tepki gösterdi.

"Aziz Yıldırım bıraksın, gitsin, istifa etsin" kampanyasının başlatıldığını iddia eden Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

"Seçilmiş bir yönetimin, bu şekilde istifaya zorlanması geçmişte kalmış, hortlatılmaya çalışılan çok tehlikeli bir oyundur. 2015 Mayıs'ında genel kurulumuza verdiğimiz çok açık ve net bir sözümüz vardır. 'Her ne kadar görev süremiz 2018 Mayıs ayına kadar olsa da tüm camiamızın beklediği Yargıtay kararının bu tarihten önce olumlu bir şekilde neticelenmesi halinde görev süremizin sonu beklenmeyecek ve Olağanüstü Genel Kurul'a gidilecektir. 'Bu sözüm ortadadır ve bizi bağlamaktadır. Fenerbahçe’de yönetimi belirleyen yegane irade; genel kuruldur."

Aziz Yıldırım, son olarak sarı-lacivertli taraftarlara da seslenerek, "Fenerbahçe taraftarı asla takımına küsmez, iyi günde kötü günde daima takımına sahip çıkar. Bu yüzden bu tip kampanyalara itibar etmemenizi, her türlü şartta tribünleri doldurarak, 12. adam olarak rakiplerimize karşı takımımızla olmanızı sizlerden önemle rica ediyorum." diyerek yazısını tamamladı.

KAYNAK: AA