O pozisyona net yorum! Penaltı mı değil mi?

Rıdvan Dilmen, Atiker Konyaspor - Fenerbahçe maçındaki tartışmalı pozisyonla ilgili olarak, "Kol açık, penaltı" yorumunu yaptı.

O pozisyona net yorum! Penaltı mı değil mi?
O pozisyona net yorum! Penaltı mı değil mi?
GİRİŞ 25.10.2016 10:58 GÜNCELLEME 25.10.2016 13:52
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Mücadele Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sürerken, beraberlik için ataklarını yoğunlaştıran Konyaspor maçın 70. dakikasında yaşanan bir pozisyona itirazda bulundu.

Nejc Skubic'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topun Martin Skrtel'in eline çarptığı gerekçesiyle Atiker Konyaspor'lu futbolcular hakem Bülent Yıldırım'a penaltı itirazında bulundu. Ancak Bülent Yıldırım pozisyonu devam ettirdi.

RIDVAN DİLMEN: "KOL AÇIK PENALTI"

Tartışmalı pozisyonu Ntv Spor'da değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Topun geldiği mesafe uzun, Skrtel'in kolu açık, pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum" dedi.



Erman Toroğlu: Bülent Yıldırım'ım gözüne perde indi

Maçta iki net penaltı vardı. F.Bahçe’ye penaltıyı veren Bülent’in gözüne Konya’nın penaltısında perde indi.

Önce maçın kısa özeti; 90 dakikada üç tane pozisyon var. Yani 30 dakikaya bir pozisyon düşüyor. Öyle bir maç… Pozisyonlardan bir tanesi Fenerbahçe'nin girdiği… Van Persie'nin ilk şutu direkten dönüyor, ikinci vuruş, üçüncü vuruş sonra Konya kalecisi Serkan'da kalıyor top.
İkincisi; Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı.
Çok net, yorumsuz bir penaltı ve gol.
Üçüncü pozisyon; Konyaspor'un beklediği bir penaltı pozisyonu. Bu da çok net yorumsuz bir penaltı pozisyonu. Birisi Fenerbahçe'nin lehine veriliyor, birisi Konya'nın lehine verilmiyor. İki net penaltı!
Hakemimiz meşhur Bülent Yıldırım… Kararlar normal! Büyükler oldu mu, hakem de Bülent Yıldırım oldu mu bu işler böyledir.
Birilerini görür, birilerinde gözüne perde iner! Onun adı Bülent Yıldırım!
Peki iki takım ne oynadı?
Zzzabaha kadar oynansa berabere bitecek bir maç şekli. Hakem kararıyla Fenerbahçe kazandı. Bakınız penaltı pozisyonlarında yorum vardır. Mesela Emenike'nin girdiği bir pozisyon var. Yorumdur, verirsin, vermezsin. Ama bazı pozisyonlar vardır bunlar yorumun dışına çıkarlar.
Tabiiii bazı maçlar vardır ve bazı hakemler vardır. Bunlar da yorumun dışına çıkarlar.
Ama maalesef biz hâlâ bunlardan kurtulamadık. Arkadaşlar, insan bir defa ölür. Her gün öleceğinize bir defa ölün.

Deniz Çoban: Konya’nın penaltısı güme gitti

Bülent Yıldırım’ın Fenerbahçe lehine verdiği penaltı yüzde yüz doğruydu. Ancak 70. dakikada Skrtel’in elle oynadığı pozisyonda da Konya lehine penaltı kararı verilmeliydi. Yardımcısıyla aralarındaki kırgınlık pozisyona yansıdı.

Maçın hakemi Bülent Yıldırım, mücadele içerisinde tartışılacak üç tane penaltı pozisyonuyla karşılaştı. 24. dakikada Lens’in, rakibi Abdülkerim’den topu kurtardığı sırada aldığı darbe penaltıyı gerektiriyordu ve Yıldırım haklı olarak penaltı düdüğünü çaldı. 57. dakikada Emenike’nin ortasında Abdülkerim’in kapalı kolundan dönen topta penaltı beklentileri gereksizdi ve hakemin devam kararı doğruydu.

YORUMLAR 24
  • Osman Ak 7 yıl önce Şikayet Et
    bre vicdansızlar fenerbahçenin haftalardır verilmeyen penaltılarında dilsiz kesilenler fenerbahçe aleyhine bir penaltı verilmedi diye çocuk gibi zırlıyor. Fenerbahçeye 7 haftadır zulmediliyor onu gören yok. işinize gelmedimi görmezsiniz.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Yıldırım fenerin 12. adamıdır daima.Geçen yıl ki TS maçında fener 2-0 öndeyken bile dayak yiyen Volkanın da katkısıyla penaltıyı verememişti. ne olu ne olmazTS beraberliği yakalar.
    Cevapla
  • yilmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakem hangi takimi tutuyor bir arastirin anlardiniz
    Cevapla
  • osman aga 7 yıl önce Şikayet Et
    hakemlerde ne yapsin korkuyorlar :)
    Cevapla
  • aaaaaaaa 7 yıl önce Şikayet Et
    futbolun paraleli bunlar. utanmasa golü hakemler atacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle