Fenerbahçe Van Persie için son kararı verdi!

Bir türlü geçmeyen ağrıları nedeniyle takımla çalışmayan Robin van Persie için Fenerbahçe yönetimi ara transferi bekliyor.

Fenerbahçe Van Persie için son kararı verdi!
Fenerbahçe Van Persie için son kararı verdi!
GİRİŞ 24.09.2016 11:12 GÜNCELLEME 24.09.2016 11:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Robin van Persie ağrılarını gerekçe göstererek çalışmalara katılmazken, Gaziantepspor maçında oynama ihtimali de yok. Onun için Advocaat'a "Yüzde 100 hazır olmadan oynatılmasın" yönünde rapor veren Fenerbahçe yönetimi, Robin van Persie için son çare olarak ocak ayını bekliyor.

Bu tarihe kadar düzelmemesi halinde Robin van Persie ocak ayında elden çıkarılmaya çalışılacak.

GEREKİRSE MALİYETİNE SATILACAK

Yaz transferinde İngiliz takımlarının radarına giren, ancak yüksek yıllık ücreti nedeniyle elde kalan Robin van Persie, Çin'den de beklediği teklifleri alamamıştı. Buna gerekçe olarak Çin Ligi'nde yaz transfer döneminin hareketsiz geçmesi gösterilmişti.

Ocak ayında daha hareketli günler yaşaması beklenen Çin şu anda, Fenerbahçe'nin Van Persie için ilk hedefi durumunda. Çin'den bir kulübe satış umudu bulunan Robin van Persie'nin yıllık maliyetini düşünen Fenerbahçe yönetimi bonservis bedelinde gerekli kolaylığı da sağlayacak.

YORUMLAR 3
  • lefter 7 yıl önce Şikayet Et
    Volkan balı, hakan bilal kutlualp gibi bir heyet gitti...fenerin eski ekibi besiktastasta...
    Cevapla
  • Abuzer 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcunun kabahati yok.fenerbahçenin transfer komitesinin derhal görevi bırakması lazım.bence dünyanın en kötü en başarısız transfer komitesidir.
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan ismini duyunca gelmesi imkansız diyordunuz
    Cevapla