Yıldız futbolcu açıkladı! 'F.Bahçe ile anlaştım'

Fenerbahçe'nin transferin son gününde sözleşmesini yetiştiremediği Oscar Romero, sarı-lacivertli formayı giymeye hazır olduğunu açıkladı.

Yıldız futbolcu açıkladı! 'F.Bahçe ile anlaştım'
Yıldız futbolcu açıkladı! 'F.Bahçe ile anlaştım'
GİRİŞ 23.09.2016 10:35 GÜNCELLEME 23.09.2016 10:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Arjantin'in Racing Club takımında oynayan Paraguaylı 24 yaşındaki futbolcu, "Evet, Fenerbahçe'de forma giymek için hazırdım. Türkiye ve İstanbul ile ilgili bilgiler bile toplamıştım. Büyük bir kulübün parçası olacağımı biliyordum ve de heyecanlıydım. Transferin sonuçlanmadığı söylenince hayal kırıklığı yaşadım" dedi. Fenerbahçe'nin ocak ayında renklerine katmak için Racing'le protokol yaptığı ileri sürülen Oscar Romero, bu konuya da açıklık getirirken, şu ifadelere yer verdi:

PERSİE'Yİ BİLİYORUM

"Ocak ayında ne olur bilmiyorum. Ben teklifi daha önce kabul etmiştim. Kulübüm ve Fenerbahçe anlaşırsa yine kabul ederim. Ama biliyorsunuz benim yapabileceğim pek fazla bir şey yok. Robin van Persie'yi tanıyorum Fenerbahçe'de. Onunla aynı takımda oynamak onur olur benim için. Diğer oyuncular için pek fazla bir şey söyleyemem."

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 2
  • cet 7 yıl önce Şikayet Et
    takım kötü gidince taraftarı heveslendirme algısı. bu başkanın aldığı hiç bir oyuncuya güvenemiyoruz
    Cevapla
  • ABUZER 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin transfer komitesinin kendisi kadro dışı bırakılmalı.bütün transferler fiyasko çıkıyorsa transfer komitesi tasfiye edilmelidir.
    Cevapla