Volkan Demirel evini Moussa Sow'a tahsis etti!

Fenerbahçe'de arkadaşlarına desteğiyle kulübün önemli figürlerinden birisi haline gelen Volkan Demirel çok konuşulacak bir icraata imza attı

Volkan Demirel evini Moussa Sow'a tahsis etti!
Volkan Demirel evini Moussa Sow'a tahsis etti!
GİRİŞ 21.09.2016 12:06 GÜNCELLEME 21.09.2016 12:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Fenerbahçe'nin transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Moussa Sow, ev bulmakta zorlanıyordu. Oyuncunun bu sorun nedeniyle takıma adaptasyonunun geç olacağını düşünen Volkan, Sow'un bir an önce kulübe faydalı olabilmesi için devreye girdi. Kaptan Volkan Demirel, anne ve babasının ayrılmasıyla boşalan villasını Sow için tahsis etti. Böylece Moussa Sow çok fazla zaman kaybetmeden takıma katıldı, ayrıca hamile eşini ve çocuğunu hemen İstanbul'a getirebildi.

BU ŞEHİRDE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ

Öte yandan Moussa Sow, ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşayacak. Senegalli oyuncu, Fenerbahçe forması giydiği ilk dönemde bu heyecanı ilk kez tatmıştı. Sow, ikinci çocuğunun İstanbul'da doğacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Onların İstanbul'da büyüyecek olmalarından çok mutluyum. Eşim de ben de bu şehri çok seviyoruz ve burada yaşamaktan keyif alıyoruz" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe forması giydiği 2013 yılında kızı Sarah'ı kucağına alan Moussa Sow, takım arkadaşlarına ikinci çocuğunun İstanbul'da doğacağını söyledi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • Furkan 7 yıl önce Şikayet Et
    nefret ediyorum bu adamdan
    Cevapla
  • Haktan yana 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yani ev bulamışmı kocaa istanbulda pehh
    Cevapla