'Fenerbahçe’nin düşmanları yine hortladı'

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, istenilen sonuçlar gelmeyince Fenerbahçe düşmanlarının yeniden hortladığını söyledi.

'Fenerbahçe’nin düşmanları yine hortladı'
'Fenerbahçe’nin düşmanları yine hortladı'
GİRİŞ 17.09.2016 11:17 GÜNCELLEME 17.09.2016 11:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Zorya deplasmanı sonrası sabah saatlerinde İstanbul’a indikten sonra Türkmenistan’a gitmekte olan Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu ile karşılaştık ve sohbet etme olanağı bulduk. Uslu’ya futbolculara yapılan eleştirileri, taraftarın tepkisini ve takımın kötü gidişatını sorduk. Gelecek için karamsar olmayan Uslu, zamana ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

İşte Uslu’nun, yaptığı çarpıcı değerlendirmeler:

ÇOK ŞANSSIZ MAÇLAR OYNADIK

Kötü günler olabilir, ancak bu takım mutlaka düzelecek. Taraftarlar da sahip çıkacak tabii. Takımda bir moral çöküşü var. Çünkü sezon başından bu yana biz çok şanssız maçlar oynadık. Kalemize 7 şut geldi 5’i gol oldu.

Buna karşın bizim sezon başından beri 6-7 topumuz direkten döndü. Top bir türlü ağlara gitmedi. Bunlar gol olsa, şimdi bu konuşmalar yapılıyor olur muydu? 

Bu durum sadece şanssızlıkla açıklanabilir. Fenerbahçe, şampiyonluğun en büyük adayıdır.

ZORYA, TAŞ GiBi BiR TAKIM

Uslu, Zorya’nın küçümsenmesine de tepki gösterip şunları söyledi: 2-3 puanlık kayıp oldu diye hemen Aziz Yıldırım, yönetime tepki gösteriliyor. F.Bahçe düşmanları yine hortladı. Bakın bizim karşılaştığımız Zorya takımı Ukrayna Ligi’nin üçüncüsü. Sen Shakhtar Donetsk’i kaç kere yendin? Dinamo Kiev’i kaç kere yendin? Zorya dediğin takım, Ukrayna Ligi’nde zirveye oynayan taş gibi bir takım. Bizim takımımızda da formsuz olan oyuncular var, ancak bunların hepsi zamanla düzelecektir.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 5
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray 2 kupa aldı gecen sene fener ne aldı lafa geldiğinde düzelecek
    Cevapla
  • mavi 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve aziz olduğu müddetçe bir fenerbahçe li olarak feneri n her kötü sonucuna sevinmesemde uzulmuyorum gidin artık daha dinamik daha düzgün barışçıl insanlar gelsin siz kaos ve kargaşadan başka bir şey yapmıyorsunuz...
    Cevapla
  • ahmet-kthya 7 yıl önce Şikayet Et
    sizden buyuk dusmani mi var fenerin :)
    Cevapla
  • Yakup 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahcenin bu kadrosundan, bu futbolundan, bu sonuclardan düsmanlari sorumlu, Aziz, sen ve yöneten kisiler degil. Tabii senin degerlendirmen böyle olursa Fenerbahcenin bu halde olmasi normal.
    Cevapla
  • Realist 7 yıl önce Şikayet Et
    F.Bahçenin sizden ala düşmanı mı olur? 20 senedir milyar dolar harcadınız, kulübü batırdınız, Şampiyonluk sayısında GS bizi geçti, Şampiyonlar ligi finali ve kupası dediniz saysan 3 defa Ş.Ligine sokamadınız takımı. Hala defolup gitmediniz, bir de F.Bahçe düşmanlarından bahsediyorsun utanmadan arlanmadan...20 sene babnızın çiftliği gibi kullandığınız bu kulübe yapacağınız en büyük iyilik elebaşınız Azizle beraber defolup gitmek!!!
    Cevapla