Sow'un F.Bahçe için büyük fedakarlığı! Ailesini...

Moussa Sow'un Fenerbahçe'ye geri dönmek için çok büyük bir fedakârlığa daha imza attığı ortaya çıktı.

Sow'un F.Bahçe için büyük fedakarlığı! Ailesini...
Sow'un F.Bahçe için büyük fedakarlığı! Ailesini...
GİRİŞ 08.09.2016 10:57 GÜNCELLEME 08.09.2016 10:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kiralama bedelinin bir bölümünü kendi maaşından karşılayan Senegalli golcünün kısa süre sonra ikinci çocuğunu dünyaya getirecek olan eşini ve küçük kızını da Dubai’de bıraktığı belirlendi. Yıldız futbolcunun ailesinin düzenini bozmamak adına bu kararı aldığı öğrenildi.

Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ahli’de geçirdiği bir yılın ardından Fenerbahçe’ye geri dönen Moussa Sow bunun için büyük fedakârlık yaptı. Senegalli golcü kiralama bedelinin bir bölümünü kendi maaşından karşılamasının yanı sıra ailesini de Dubai’de bıraktı.

16 milyon euro bonservisle geçen sezon Al Ahli’ye transfer olan Sow burada beklediği ortamı bulamadı. Yıllık 4 milyon euro garanti ücret alan yıldız futbolcu tekrar sarı-lacivertli takıma dönmek istedi. Sow bilindiği gibi Teknik Direktör Dick Advocaat’ın da onay vermesinin ardından 31 Ağustos’ta 1 yıllığına kiralık olarak yeniden Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı.

Sow takıma dönmek için Al Ahli’deki alacaklarının bir bölümünden vazgeçti. Bu sayede Fenerbahçe tarafından Arap kulübüne ödenmesi gereken kiralama bedelinin büyük kısmı karşılanmış oldu.

Ancak Senegalli golcünün Fenerbahçe’ye dönmek için sadece mali anlamda fedakârlık yapmadığı da ortaya çıktı. Sow’un hamile olan eşini ve küçük kızını da Dubai’de bıraktığı belirlendi.

Eşi kısa süre içinde ikinci çocuğunu dünyaya getirecek olan Sow ailesini Türkiye’ye getiremedi. Tecrübeli futbolcunun küçük kızı eğitimine bu ülkede devam edecek. Futbolcunun ailesi yıl boyunca Dubai’de kalacak. Sow fırsat bulduğu zamanlarda Dubai’ye giderek ailesiyle hasret giderecek.

16 milyon euro

Al Ahli’ye transfer olurken Fenerbahçe’ye 16 milyon euro bonservis bedeli kazandıran Moussa Sow, Birleşik Arap Emirlikleri kulübünde 30 resmi maçta 16 kez ağları havalandırdı.

60 gol atmıştı

Moussa Sow, Fenerbahçe forması giydiği 2012-15 döneminde 148 resmi maçta forma giyerken 60 gole imzasını atmıştı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 4
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    yapar tabi fedekarlık, kadroya giremiyeceğini bildiği için fenere geldi, sow olmuş 90 kilo....
    Cevapla
  • atalay / yalova 7 yıl önce Şikayet Et
    giydiği forma için gözyaşı döken futbolcu yu hangi takım istemez.adamın dibi
    Cevapla
  • turab 7 yıl önce Şikayet Et
    adamın hası. Allah sevenlerine ve sevdiklerine bağışlasın.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    admın zirvesi
    Cevapla